Μυρσίνη Λεχαινών: Η ξέφρενη πορεία αυτοκινήτου έστειλε δύο άτομα στο νοσοκομείο (pics)

Δύο τραυματίες νοσηλεύονται στον Πύργο - Θόρυβος και μουσική ξύπνησαν τους κατοίκους - Γυναίκα αστυνομικός ειδοποίησε  ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική

Μυρσίνη Λεχαινών: Η ξέφρενη πορεία αυτοκινήτου έστειλε δύο άτομα στο νοσοκομείο (pics)
2'

Ένας δυνατός θόρυβος και στη συνέχεια μουσική σήκωσε στο πόδι κατοίκους της Μυρσίνης. Ήταν λίγο πριν τις 6 και οι κάτοικοι αντίκρισαν στην κεντρική οδό, ένα αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες να έχει ανατραπεί αφού νωρίτερα είχε «καρφωθεί» σε τσιμεντένια κολώνα. Από την σφοδρή σύγκρουση, προφανώς μπλόκαρε το ραδιόφωνο. Γυναίκα αστυνομικός που εκείνη την ώρα μετέβαινε στην υπηρεσία της ενημέρωσε ΕΚΑΒ, Αστυνομία και Πυροσβεστική.

Ξέφρενη πορεία 30 μέτρων

Το όχημα τα ξημερώματα της Κυριακής, ακολουθώντας μία ξέφρενη πορεία περίπου 30 μέτρων, παρέσυρε στο πέρασμά του κολόνες και τζαμαρίες με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού και του συνοδηγού που επέβαιναν σε αυτό. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται. Μέχρι στιγμής τα αίτια του τροχαίου δεν έχουν διευκρινιστεί.

Εγκλωβίστηκαν στο ΙΧ

Το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση από Λεχαινά προς Νεοχώρι, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έτσι ξεκίνησε μια ξέφρενη πορεία. Το αυτοκίνητο ανέβηκε αρχικά στο πεζοδρόμιο, ξερίζωσε την κολώνα κοινοτικού φωτισμού, πέρασε από την είσοδο καφενείου, που ευτυχώς εκείνη την ώρα ήταν κλειστό, την διέλυσε ενώ η κολώνα εκτοξεύτηκε στο εσωτερικό του καφενείου! Το αυτοκίνητο συνέχισε την ξέφρενη και ανεξέλεγκτη πορεία του, ξηλώνοντας καθρέπτη διασταύρωσης και μετρητές της ΔΕΗ. Τελικά χτύπησε σε τσιμεντένια κολώνα όπου και ανετράπη. Ο οδηγός και ο επιβάτης εγκλωβίστηκαν στο όχημα.

Κάτοικοι της Μυρσίνης έντρομοι και αναστατωμένοι βγήκαν στο δρόμο και αντίκρισαν ένα «βομβαρδισμένο» τοπίο. Αμέσως, από την αστυνομικό που μετέβαινε στην υπηρεσία της, εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και Αστυνομία. Παράλληλα στο σημείο έφθασαν αμέσως άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λεχαινών με δύο οχήματα και απεγκλώβισαν τα δύο άτομα που είχαν τραυματιστεί και διατηρούσαν τις αισθήσεις τους.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετάφερε τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Πύργου. Από τύχη δεν απέβη μοιραίο το ατύχημα, αφού το καφενείο όπου πέρασε μέσα η κολώνα ανοίγει λίγο μετά τις 7 το πρωί ενώ στο σημείο που τερματίστηκε η τρελή πορεία του ΙΧ συγκεντρώνονται εργάτες γης.

Η Τροχαία κάνει προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το τροχαίο στην gallery που ακολουθεί:

Πηγή: patrisnews.com

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή