Εν αναμονή του πορίσματος για τους οικονομικούς εισαγγελείς

Έκλεισε ο κύκλος της ένορκης διοικητικής εξέτασης που διενεργείται στον Άρειο Πάγο για τις καταγγελίες των δύο Οικονομικών Εισαγγελέων περί παρεμβάσεων στο έργο τους.

Εν αναμονή του πορίσματος για τους οικονομικούς εισαγγελείς
1'

Μέσα στις επόμενες ημέρες ο διενεργών την έρευνα Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Φώτης Μακρής, θα παραδώσει το πόρισμά του στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, ο οποίος και θα αποφασίσει για τον αν η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο ή αν θα διατάξει πειθαρχική προκαταρκτική εξέταση.

Η έρευνα ολοκληρώθηκε με την κατάθεση του προϊσταμένου της εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Γιάννη Σακελλάκου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε ότι υπήρξε αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας μιας περίπτωσης εκ των τριών που περιγράφουν στα υπομνήματά τους οι Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, για την οποία μεταφέρθηκε η επιθυμία για την επιτάχυνση στη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Είχε προηγηθεί η κατάθεση της Αντεισαγγελέως Πρωτοδικών Πόπης Παπανδρέου, η οποία χειρίζεται υποθέσεις δημοσίου ενδιαφέροντος, υποστηρίζοντας ότι καμία παρέμβαση ή πίεση δεν δέχτηκε κατά την άσκηση των καθηκόντων της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή