Κορονοϊός - Μύκονος: Έφοδοι της αστυνομίας σε κέντρα διασκέδασης

Έφοδος της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (29/07) σε κέντρα διασκέδασης στη Μύκονο.

Κορονοϊός - Μύκονος: Έφοδοι της αστυνομίας σε κέντρα διασκέδασης
AP
1'

Οι πρόσφατες εικόνες συνωστισμού αλλά και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με πριβέ παρτι τα οποία διοργανώνονται στο νησί των Ανέμων, αψηφώντας τις συστάσεις για την αποφυγή συγχρωτισμού, έθεσαν σε συναγερμό τις Αρχές.

Οι εικόνες με εκατοντάδες τουρίστες να συνωστίζονται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία.

Μάλιστα, την Τετάρτη (29/07) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, πραγματοποίησε αυτοψία στην Μύκονο, προαναγγέλλοντας σαρωτικούς ελέγχους σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία κάνει ξεκάθαρο πως θα επιληφθεί του θέματος καθώς οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς και όλο το 24ωρο.

«Τις βραδινές ώρες της 29ης Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. έλεγχοι σε κέντρα διασκέδασης στη Μύκονο. Οι έλεγχοι θα είναι διαρκείς - όλο το 24ωρο - και συνεχείς, ώστε να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διατάξεις και να προστατευθεί η υγεία των πολιτών» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: Αυτό είναι το εντυπωσιακό σπίτι τους στην Πάρο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή