Μύκονος: Μία σύλληψη για πάρτι σε βίλα - Συναγερμός για τον συνωστισμό

Οι έφοδοι της Αστυνομίας έφεραν και την πρώτη σύλληψη στη Μύκονο λόγω κορονοϊού για τα πάρτι με συνωστισμό σε βίλα.

Μύκονος: Μία σύλληψη για πάρτι σε βίλα - Συναγερμός για τον συνωστισμό
INTIME NEWS
2'

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές προχώρησαν ήδη σε μία σύλληψη ενοικιαστή βίλας, ο οποίος είχε διοργανώσει πάρτι με πολλούς καλεσμένους.

Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία για τη διοργάνωση του πάρτι και συνέλαβαν τον ενοικιαστή λίγο πριν την άφιξη των καλεσμένων, βάζοντας τέλος στο πάρτι πριν καν αυτό αρχίσει.

Ο χορός, το κέφι, το γλέντι συνεχίζεται σαν να μην υπάρχει αύριο… Για την ακρίβεια, σαν να μην έχουν συνειδητοποιήσει οι ιδιοκτήτες των μαγαζιών ότι παίζουν ρώσικη ρουλέτα με τη μετάδοση του θανατηφόρου ιού.

Παράλληλα αστυνομικοί πραγματοποίησαν 15 ελέγχους για το αν τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό σε beach bar και κέντρα διασκέδασης.

Οι πρόσφατες εικόνες συνωστισμού αλλά και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με πριβέ παρτι τα οποία διοργανώνονται στο νησί των Ανέμων, αψηφώντας τις συστάσεις για την αποφυγή συγχρωτισμού, έθεσαν σε συναγερμό τις Αρχές.

Οι εικόνες με εκατοντάδες τουρίστες να συνωστίζονται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους έχουν προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία.

Μάλιστα, την Τετάρτη (29/07) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, πραγματοποίησε αυτοψία στην Μύκονο, προαναγγέλλοντας σαρωτικούς ελέγχους σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία κάνει ξεκάθαρο πως θα επιληφθεί του θέματος καθώς οι έλεγχοι θα είναι συνεχείς και όλο το 24ωρο.

«Τις βραδινές ώρες της 29ης Ιουλίου 2020, πραγματοποιήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. έλεγχοι σε κέντρα διασκέδασης στη Μύκονο. Οι έλεγχοι θα είναι διαρκείς - όλο το 24ωρο - και συνεχείς, ώστε να τηρηθούν οι προβλεπόμενες διατάξεις και να προστατευθεί η υγεία των πολιτών» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Θα προστατεύσουμε έως τέλους τα δικαιώματά μας σε Αιγαίο - Αν. Μεσόγειο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή