Πολικές θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Σιβηρία θυμίζει η χώρα μας τις τελευταίες ημέρες, καθώς ο υδράργυρος έχει πέσει υπό το μηδέν στις περισσότερες περιοχές. Μάλιστα, ο Ιανουάριος μας αποχαιρετά με πολικές θερμοκρασίες και χιόνια που θα πέσουν ακόμα και στην Αττική.

Πολικές θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα
13'

Την ίδια ώρα έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. Ήδη σε πολλές περιοχές της χώρας έχουν αρχίσει να δημιουργούνται προβλήματα από τις έντονες χιονοπτώσεις. Αρκετά δρομολόγια πλοίων έχουν «παγώσει», εξαιτίας των ισχυρών βοριάδων εντάσεως μέχρι και 9 μποφόρ. Από το βράδυ θα πέσουν χιόνια και στα προάστια της Αθήνας.

Αναλυτικά ο καιρός σήμερα

Στην Αττική σημειώνονται νεφώσεις με χιονόνερο στα νοτιότερα και ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 02 έως 05 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια του νομού 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθεί ασθενής χιονόπτωση. Οι άνεμοι πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από μείον 2 (-02) έως 04 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.

Άνεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από -05 έως 04 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά θα σημειωθεί ολικός παγετός.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.

Άνεμοι: ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στο νότιο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από -01 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά από μείον 4 (-04) έως 04 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις. Κατά διαστήματα ασθενείς βροχές η χιονόνερο στα νοτιότερα και χιονοπτώσεις στα βορειότερα.

Άνεμοι: βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά 8 τοπικά 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από -02 έως 07 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιόνια στα ορεινά.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 6 και στα δυτικά 7 τοπικά 8 μποφόρ

Θερμοκρασία: από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Τοπικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα νότια όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα νότια 5 με 7 και στα βόρεια 8 με 9 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Απαγορευτικό απόπλου - Μέχρι 9 μποφόρ οι άνεμοι

Κανένα δρομολόγιο δεν πραγματοποιείται από τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ είναι κλειστά τα πορθμεία Πρίνου - Καβάλας και Νέων Στύρων - Αγίας Μαρίνας

Όσοι πρόκειται να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.

Οι αλατιέρες έπιασαν δουλειά

Πέπλο χιονιού έχει αρχίσει να απλώνεται από το πρωί στο μεγαλύτερο μέρος της Στερεάς Ελλάδας. Θύματα της κακοκαιρίας, οι οδηγοί, καθώς στους περισσότερους δρόμους χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες.

Αυτή την ώρα χιονίζει και χρειάζονται αλυσίδες προς Καρπενήσι, Δομοκό και Μπράλο. Ασθενή χιονόπτωση έχουμε επίσης και στην εθνική οδό, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προβλήματα. Στο ύψος του Μαρτίνου από το 186-189χλμ, στην ευθεία της Θήβας στο 90χλμ, καθώς επίσης και στο 235-240χλμ στις Ράχες, οι αλατιέρες έπιασαν δουλειά για να κρατήσουν τον δρόμο ανοιχτό. Αλυσίδες χρειάζονται επίσης και στα επαρχιακά ορεινά δίκτυα των νομών της Στερεάς.

Στα «λευκά» και τα Τρίκαλα

Χειμωνιάτικο σκηνικό με ιδιαίτερα τσουχτερό κρύο, με το θερμόμετρο να βρίσκεται στους 0 βαθμούς Κελσίου, επικρατεί στο νομό Τρικάλων.

Στα ορεινά το ύψος του χιονιού που άρχισε να πέφτει από τα ξημερώματα ξεπέρασε τα 25 εκατοστά. Το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της περιοχής, πάντως, παραμένει ανοιχτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη «μάχη» για να κρατηθεί ανοιχτό το οδικό δίκτυο συμμετέχουν 20 μηχανήματα (11 της Περιφέρειας και 9 μισθωμένα).

Οι οδηγοί πρέπει σε κάθε περίπτωση να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, ενώ πρέπει οπωσδήποτε να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ραγδαία επιδείνωση τις επόμενες ημέρες

'Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από απόψε εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας με κύρια χαρακτηριστικά:

1. Την περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και τον παγετό κυρίως στα ηπειρωτικά, ο οποίος στα βόρεια θα είναι τοπικά ολικός.

2. Τους θυελλώδεις ανέμους στα ανατολικά πελάγη που θα φτάνουν τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ με εξασθένηση το πρωί της Τετάρτης.

3. Τις χιονοπτώσεις στις ανατολικές όχι μόνο ηπειρωτικές, αλλά και νησιωτικές περιοχές, οι οποίες κατά κανόνα θα είναι ασθενείς, εκτός από τη βόρεια Εύβοια, την κεντρική Στερεά και τη Μαγνησία όπου πρόσκαιρα θα είναι εντονότερες.

4. Από το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης έντονες χιονοπτώσεις προβλέπονται στη δυτική Ελλάδα, οι οποίες σταδιακά και μέχρι τις πρωινές ώρες της Πέμπτης θα επηρεάσουν και τις υπόλοιπες κυρίως κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές.

5. Για την περιοχή της Αττικής ασθενείς γενικά χιονοπτώσεις θα σημειωθούν κατά περιόδους κυρίως στις βόρειες και ανατολικές περιοχές

Παγωνιά με θυελλώδεις ανέμους την Τρίτη

Ολικός παγετός θα σημειωθεί την Τρίτη 31 Ιανουαρίου στα βόρεια και ηπειρωτικά της χώρας. Στην ανατολικά ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τη Κρήτη θα σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι τοπικά 8 με 9 Μποφόρ.

Στην Αττική θα σημειωθούν νεφώσεις ενώ στα βόρεια προάστια θα εκδηλωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά του νομού η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –4 έως 1 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις που τις πρωινές ώρες θα είναι αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα να χιονίσει στα δυτικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –5 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία και Θράκη

Λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες στη Δυτική Μακεδονία. Πιθανώς τις πρωινές ώρες να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –6 έως 4 βαθμούς Κελσίου. στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί τοπικά ολικός παγετός με την ελάχιστη να φτάνει τοπικά στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη τους -12 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ στα θαλάσσια τοπικά 7 και στα νότια 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά από -4 έως 04 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο. Χιόνια θα πέσουν στη Βόρεια Εύβοια, την Κεντρική Στερεά και τη Μαγνησία. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά 8 τοπικά 9 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 04 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες και Κρήτη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα νότια πεδινά και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις όπου στα βόρεια θα είναι αυξημένες και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία στα Δωδεκάνησα θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του βόρειοι Αιγαίου θα κυμανθεί από –1 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Τετάρτη

Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ άνεμοι την Τετάρτη θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένιση. Ωστόσο, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα. Ισχυρός παγετός θα σημειωθεί κυρίως τη νύχτα και το πρωί στα ηπειρωτικά.

Πέμπτη

Νεφώσεις και κατά τόπους χιονόνερο ή χιόνι. Πιθανότητα καταιγίδας στα δυτικά.

Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα πελάγη 7 με 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: σε χαμηλά επίπεδα.

Οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας

1. Να ενημερωθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τα ΜΜΕ για την επικρατούσα κατάσταση σχετικά με τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου και να λάβουν υπ' όψιν, ανάλογα µε τον προορισμό τους, το είδος των καιρικών φαινομένων που ενδέχεται να συναντήσουν (χιόνι, παγετός, χαλάζι, βροχόπτωση, κ.λπ.)

2. Να προγραμματίζουν τη μετακίνηση τους έτσι, ώστε να µη συμπίπτει µε την εμφάνιση των έντονων καιρικών φαινομένων.

3. Εάν είναι απαραίτητο να μετακινηθούν πεζή, να φορούν τα κατάλληλα ρούχα και παπούτσια

4. Να ελέγχουν την κατάσταση του αυτοκινήτου τους, προτού επιχειρήσουν οποιαδήποτε μετακίνηση

5. Να εξοπλίζονται με τα απαραίτητα σχετικά τεχνικά εργαλεία για τα οχήματά τους και να προβλέπεται ένας ελάχιστος εξοπλισμός

6. Όταν είναι απαραίτητο να μετακινούνται με αυτοκίνητο, οφείλουν να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες. Να ταξιδεύουν κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Να προτιμούν τους κεντρικούς δρόμους και να ενημερώνουν τους οικείους τους για τη διαδρομή που θα κάνουν. Εάν μετακινούνται στην πόλη να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

7. Να μην εγκαταλείπονται τα οχήματα, σε καμιά άλλη περίπτωση εκτός από αυτήν όπου τούτο ζητείται από τους εκπροσώπους των αρμόδιων κρατικών φορέων που έχουν την ευθύνη της διάσωσης

8. Να προφυλάσσονται από τις πτώσεις και να προφυλάσσουν και τους άλλους αφαιρώντας πχ το χιόνι μπροστά από την κατοικία τους, αποφεύγοντας να βουλώσουν τις απολήξεις των υδρορροών

9. Σε καμιά περίπτωση να μην αγγίζονται ηλεκτρικά καλώδια που έχουν πέσει στο έδαφος

10. Να προστατεύονται οι σωληνώσεις του νερού απέναντι στον παγετό

Δείτε που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

A΄ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΩΝ – ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ

Γ. Α. Δ. ANATOΛIKHΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Α.Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ

Λόγω αυξημένης στάθμης του νερού, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη διάβαση του ποταμού Λισσού (περιοχή Αγ. Μαρίνας Ιμέρου), διάβαση ποταμού Ποντικόρεμα οικισμού Αρριανών και διάβαση ποταμού μεταξύ Εβρένου – Ιασίου.

Εγνατία Οδός απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων άνω των 3,5 τόνων από κόμβο Ιάσμου έως κόμβο Βαφεκών και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω ισχυρών ανέμων.

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α.Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Επ. Ο. Καστοριάς – Φλώρινας, από 22ο έως 28ο χλμ. (μέσω Βιτσίου).

B΄ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΩΝ

Γ. Α. Δ. ANATOΛIKHΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Α. Δ. ΡΟΔΟΠΗΣ

Επ. Ο. Μυρτίσκη– Άνω Βυρσίνης.

Επ. Ο. Κάρδαμο - Κύμη.

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α.Δ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Επ. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς, από 18ο έως 30ο χλμ. (μέσω Βιτσίου).

Ε. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς, από 6ο έως 30 χλμ. (μέσω Βίγλας).

Α.Δ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Επ. Ο. Καστοριάς – Φλώρινας, από 16ο έως 28ο χλμ. (μέσω Βιτσίου).

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Α.Δ. ΠΕΛΛΑΣ

Επ. Ο. Άρννισας – Π. Αγ. Αθανασίου, από το 12ο χλμ.

Α. Δ. ΚΙΛΚΙΣ

Επ. Ο. Καστανερής - Λιβαδίων, από το 3ο χλμ.

Α. Δ. ΗΜΑΘΙΑΣ

Eπ. Ο. Νάουσας – Χ/Κ 3-5 Πηγάδια, από το 8ο. έως το 16ο χλμ.

Επ. Ο. Νάουσας – Χ/Κ Σελίου, από 8ο έως το 16ο χλμ.

Επ. Ο. Νάουσας – Ροδοχωρίου, από 8ο έως το 14ο χλμ.

Επ. Ο. Βέροιας – Χ/Κ Σελίου, από το 2ο έως 26ο χλμ.

Π. Ε. Ο. Βέροιας - Κοζάνης ( μέσω Καστανιάς ) απο 14 χλμ εως 98.300 χλμ

Επ. Ο. Βέροιας - Δασκίου δ-ση Πολυδενδρίου χ-θ 8.100 εως Δασκίο χθ 43.000

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Α.Δ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Επ. Ο. Βόλου – Ζαγοράς, από 9ο έως 44 χλμ. (Άνω κλάδος).

Επ. Ο. Δράκιας – Χανίων.

Α.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας, από (Ελάτη) 26ο έως 75ο χλμ. (Γέφυρα Αλεξίου).

Επ. Ο. Πύλης – Μεσοχώρας, από το 15ο έως 55ο χλμ.

Α.Δ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Επ. Ο. Μουζακίου – Άρτας, από 10ο έως 25ο χλμ. (θέση «Τύμπανος», προς Δυτική Αργιθέα).

Επ. Ο. Μουζακίου – Πετρίλου, από 15ο έως 30ο χλμ. (θέση «Άγιος Νικόλαος», προς Ανατολική Αργιθέα).

Επ. Ο. Μουζακίου – Λίμνης Πλαστήρα.

Α.Δ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Επ. Ο. Αγιάς-Μελιβοίας 9ο χλμ.

Επ. Ο. Αγιόκαμπου-Σκλήθρου-Ελαφού από 10ο χλμ.

Επ. Ο. Ραψάνης-Κρανιάς από 3ο έως 4ο χλμ.

Επ. Ο. Πυργετού-Κρανιάς από 6ο έως 7ο χλμ.

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Δ. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Επ. Ο. Αμφίκλειας – X/K Παρνασσού, από 3ο έως 17ο χλμ.

Ε.Ο. Καρπενησίου – Λαμίας από 50 χ/θ έως 65 χ/θ.

Επ. Ο. Λύχνου – Καστανιάς – Μεσοχωρίου – Περιστερίου – Πύργου (περιοχή Υπάτης, Δήμου Λαμίας).

Επ. Ο. Σπερχειάδας προς Κλώνι-Παλαιοβράχα-Φτέρη-Λευκάδα-Γαρδίκι-Παλαιοχώρι-Πουγκάκια-Πλάτανος.

Επ. Ο. Σπερχειάδας προς Άνω Καλλιθέα-Δίλοφο-Περιβόλι-Μάρμαρα-Νικολίτσι-Κολοκυθιά-Αργυριά-Κυριακοχώρι

Επ. Ο. Βιτώλι-Ποβολιάρι-Λιτόσελο

Επ. Ο. Αγ. Γεώργιος – Δίκαστρο – Περιβλεπτοπιτσιώτισα - Παλαιόκαστρο

Επ. Ο. Μες - Καψή - Μερκαδα - Μαίριλο - Νεοχώρι

Επ. Ο. Μακρακώμη - Τσούκα

Επ. Ο. Καστρί - Τρίλοφο

Επ. Ο. Πλατύστομο – Γιαννιτσού - Παππά

Α. Δ. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Ε. Ο. Καρπενησίου – Λαμίας (Τούνελ)

Π.Ε.Ο. Καρπενησίου – Λαμίας (Ράχες Τυμφρηστού)

Επ. Ο. Καρπενησίου – Κρικέλλου - Δομνίστας

Επ. Ο. Καρπενησίου – Φιδάκια

Επ. Ο. Καρπενησίου – Στενώματος

Επ. Ο. Προυσού – Αγρινίου (Αραποκέφαλα)

Επ. Ο. Φουρνά – Καρδίτσας (Ζαχαράκι)

Επ. Ο. Φουρνά – Λαμίας (Σερμιτζέλι)

Επ. Ο. Καρπενησίου - Φουρνά (Βράχος)

Επ. Ο. Καρπενησίου – Χ/Κ

Α.Δ. ΕΥΒΟΙΑΣ

Επ. Ο. Στενής – Στροπώνων.

Επ. Ο. Αγ. Αθανασίου – Γλυφάδας.

Επ. Ο. Σταύρου - Αγ. Σοφίας (Θέση Ράχη).

Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Α.Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Επ.Ο. Γκούρας- Δερβενίου από το 4ο χλμ. έως το 17ο χλμ.

Επ.Ο. Γκούρας -Λυκουριάς από το 10ο χλμ. έως το 18,5 χλμ.

Επ.Ο. Γκούρας -Κιάτου από το 7ο χλμ. έως το 19ο χλμ.

Επ.Ο. Ξυλοκαστρου - Τρικαλων από το 22ο χλμ.

Επ.Ο. Τρικαλων -Καρυας από το 1ο χλμ.

Επ.Ο. Δερβενιου - Γκουρας από το 20ο χλμ.

Επ.Ο. Σουλίου -Κρυονερίου – Γονούσας.

Επ.Ο. Κιάτου - Γκούρας από το 10ο χλμ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή