Σεισμός στην Κρήτη: «Είδα τον 62 "αδερφό μου" να καταπλακώνεται από τα συντρίμμια»

Σεισμός στην Κρήτη: Συγκινεί ο Μιχάλης Κενδριστάκης για τον άτυχο 62χρονο που έχασε τη ζωή του στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι

Σεισμός Κρήτη
Σεισμός στην Κρήτη: Συγκινεί ο Μιχάλης Κενδριστάκης για τον άτυχο 62χρονο που έχασε τη ζωή του στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι
Ευδοκία Μύτιλη
2'

Τις στιγμές που έζησε στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στο Αρκαλοχώρι η οποία κατέρρευσε από τον σεισμό στην Κρήτη των 5,8 Ρίχτερ προκαλώντας τον θάνατο του 62χρονου Ιάκωβου Τσαγκαράκη περιέγραψε ο Μιχάλης Κενδριστάκης που βρισκόταν στον ίδιο χώρο.

Ο κ. Κενδριστάκης ο οποίος βρισκόταν μέσα στην εκκλησία όπου έχασε τη ζωή του ο άτυχος 62χρονος είπε στον Alpha ότι «πέρασε η ζωή μου σε ένα δευτερόλεπτο μπροστά. Σκέφτηκα την οικογένεια μου, τον γιο μου, τη γυναίκα μου». «Ήμουν σε μία σκαλωσιά περίπου 3 μέτρα και όπως δούλευα έρχεται ένα δυνατό βουητό και άρχισαν να πέφτουν πέτρες…» περιέγραψε τις συγκλονιστικές στιγμές.

Όσο για τον Ιάκωβο Τσαγκαράκη ο κ. Κενδριστάκης λέει με συγκίνηση ότι «ήταν ο αδερφός που δεν είχα» και τον οποίο να καταπλακώνεται από τα συντρίμμια συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος είχε πάει για πρώτη φορά στην εκκλησία και ο φίλος του πέρασε για να δει την πορεία των εργασιών.

Συγκίνηση στην κηδεία του Ιακώβου Τσαγκαράκη

Το τελευταίο αντιό στον άτυχο 62χρονο που πέθανε από τον σεισμό στην Κρήτη είπαν χθες, Τρίτη, συγγενείς και φίλοι στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Μάρθας στη Βιάννο. H είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία της Βιάννου, αλλά και ολόκληρης της Κρήτης.

Τραγική φιγούρα ο γιος του που βρισκόταν στο σημείο και τραυματίστηκε και ο ίδιος, αφού ο σεισμός τον «πρόλαβε» ενώ έβγαινε από την εκκλησία και ο οποίος είδε τον πατέρα του να «χάνεται» κάτω από τα συντρίμμια.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 62χρονο ήταν ότι, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μιλώντας στην Τηλεόραση CRETA o Μητροπολίτης Καστελίου, Αρκαλοχωρίου και Βιάννου, κ. Ανδρέας, είχε κάνει τάμα να σώσει την εκκλησία που τελικά τον καταπλάκωσε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Yπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Άνδρας λέει πως είδε τον καταζητούμενο σύντροφό της σε μπαρ –Έβραζε απο θυμό

Champions League: Ο Μέσι «πλήγωσε» τη Σίτι, η Σέριφ νίκησε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη! - Όλα τα highlights

Μάριος Παπαγεωργίου: Στον Άρειο Πάγο η μητέρα του - Διαμαρτυρία για τη «στασιμότητα» της έρευνας

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή