Κρήτη: Βίντεο- ντοκουμέντο από τον άγριο καυγά σε μπαρ- «Μπούκαρε» με το αγροτικό στο κατάστημα

Στην είσοδο του μπαρ στο Ρέθυμνο επικρατεί πανδαιμόνιο. Πελάτες έχουν γίνει ένα κουβάρι με τους υπεύθυνους ασφαλείας της επιχείρησης και ανταλλάσσουν χτυπήματα, λίγα μόνο μέτρα από τους θαμώνες που προσπαθούν να διασκεδάσουν στα ενδότερα.
3'

Οι εικόνες καταγράφονται από κάμερες ασφαλείας και δείχνουν αναλυτικά τα όσα έγιναν τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου, όταν μια παρέα επιχείρησε να εισβάλει με αυτοκίνητο 4Χ4, για να αποφύγει τον έλεγχο πιστοποιητικών για τον κορονοϊό.

Όλα ξεκινούν σε αυτό το σημείο. Ένα λεπτό πριν τις 3.00 τη νύχτα, ο κόσμος στα πρώτα τραπέζια διασκεδάζει, όταν εδώ εμφανίζεται το αυτοκίνητο της παρέας που πολύ γρήγορα γκαζώνει και παραλίγο να παρασύρει τα άτομα που βρίσκονται μπροστά.

Ο οδηγός βγαίνει και σε αυτό το σημείο, πετάει ένα μπουκάλι που βρίσκει σε τραπέζι και το επεισόδιο γενικεύεται με τους ψυχραιμότερους να είναι αδύνατον να ρίξουν τους τόνους. Κλωτσιές, μπουνιές και ύβρεις, με πολλούς να καταγράφουν τις εικόνες από απόσταση ασφαλείας με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ένα λεπτό αργότερα, στις 3.00 ακριβώς, το αυτοκίνητο κάνει όπισθεν για να φύγει, όταν ξαφνικά ο οδηγός γκαζώνει και πέφτει στην είσοδο. Μάλιστα σε αυτή την δεύτερη προσπάθεια εισβολής, παρασύρεται ένας υπάλληλος που αποφεύγει τα χειρότερα από καθαρή τύχη. Όπως συμβαίνει με συναδέλφους του και στη συνέχεια.

Ο οδηγός βρίσκεται εκτός εαυτού και προσπαθεί να μπει στο μπαρ για 3η φορά, με τους υπαλλήλους να πετούν καρέκλες και σκαμπό για να τον αναγκάσουν να φύγει. Κάτι που συμβαίνει αμέσως μετά.

Αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου, τόνισαν μιλώντας στο Mega πως όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός και η παρέα του, θέλησαν να περάσουν στο μπαρ χωρίς να δείξουν τα απαιτούμενα πιστοποιητικά. Οι υπεύθυνοι αρνήθηκαν και πολύ γρήγορα το θερμόμετρο της έντασης, χτύπησε κόκκινο με τα χτυπήματα να διαδέχονται το ένα το άλλο και τις προσπάθειες εισβολής με το αυτοκίνητο να είναι διαδοχικές.

«Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς. Το έκανε δύο – τρεις φορές, μπήκε με το αμάξι στην αυλή του μαγαζιού, δεν χτύπησε κανείς. Κάτι γλάστρες έπεσαν και κάτι σκαμπό. Στη συνέχεια έφυγε αλλά τον έπιασε η αστυνομία πιο κάτω» ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας στο Mega.

Σε αυτά τα 94 δευτερόλεπτα που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, φαίνεται το επεισόδιο από την αρχή μέχρι το τέλος. Τον τρόπο που λίγο έλειψε να σημειωθούν σοβαροί τραυματισμοί, επειδή κάποιοι δεν ήθελαν να δείξουν τα πιστοποιητικά τους.

Το σοβαρό επεισόδιο στιγμάτισε τη βραδιά, με όσους ήδη βρίσκονταν μέσα να ρωτούν και να προσπαθούν να καταλάβουν την πηγή της μεγάλης αναστάτωσης.

«Δεν του επέτρεψαν λόγω του ότι ήταν ανεμβολίαστος. Δεν ήθελε να δείξει πιστοποιητικά και ταυτότητες και αποφάσισε να μπει με το αμάξι μέσα. Ευτυχώς δεν είχε κόσμο απ’ έξω» σημείωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Σε βάρος των δραστών που λίγες ώρες μετά το επεισόδιο συνελήφθησαν σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Δείτε παρακάτω το βίντεο- ντοκουμέντο της επίθεσης:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σε σοκ οι γονείς της μαραθωνοδρόμου - Πριν δύο χρόνια πέθανε και το άλλο τους παιδί

Νέα μέτρα για κορονοϊό: Αυτή είναι η εισήγηση της επιτροπής των εμπειρογνωμόνων

Δανάη Μπάρκα: Το πρώτο μήνυμα μετά το «χοντρή παρουσιάστρια» του Τάσου Ξιαρχό (photo)