Ροζίτα Σώκου: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό και η κόρη της (vids)

Ο θάνατος της Ροζίτας Σώκου σκόρπισε θλίψη, ωστόσο αγωνία υπάρχει για την υγεία και την κόρης της καθώς και εκείνη νοσηλεύεται με κορονοϊό

Ροζίτα Σώκου: Στο νοσοκομείο με κορονοϊό και η κόρη της
Όσα αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1'

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 98 ετών άφησε την Τρίτη (14/12) η Ροζίτα Σώκου, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της, τον δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και όλους όσοι τη γνώριζαν. Η γνωστή δημοσιογράφος «έφυγε» μετά από «μάχη» με τον κορονοϊό. Μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, ανέφερε πως και η κόρη της, η οποία δεν «γλίτωσε» καθώς διαγνώστηκε και αυτή θετική στην COVID-19, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

«Αν δεν την είχε βρει ο κορονοϊός, θα ζούσε κι άλλο, αλλά δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο. Εύχομαι να το ξεπεράσει και η κόρη της το πρόβλημα, γιατί και εκείνη κόλλησε δυστυχώς. Είναι στο νοσοκομείο», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κατσαρός: «Ήταν μία ιδιαίτερη προσωπικότητα, μορφωμένη, με χιούμορ. Θυμάμαι που είχε επιμονή να μάθει ρώσικα όταν την κάλεσε ο Νουρέγιεφ στη Ρωσία που ήταν φίλος της», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Ήταν μία σπουδαία κριτικός θεάτρου. Ξαφνιάστηκα, όταν έμαθα ότι πέθανε. Δεν ήξερα ότι είχε κορονοϊό».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σε ταβέρνα μετά τον σάλο - Ο κρυφός γάμος στην Αλόννησο

Πώς κόλλησε κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας; Όλη η αλήθεια

Κακοκαιρία: «Κλείδωσαν» οι χιονοπτώσεις στην Αττική τα επόμενα 24ωρα – Τι «βλέπουν» οι μετεωρολόγοι

Δολοφονία στα Γλυκα Νερά: Σε δίκη παραπέμπεται ο Μπαμπης Αναγνωστοπουλος - Βαρύ το κατηγορητήριο

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή