Πυρκαγιά στη Λούτσα: Ανακρίνεται κάτοικος της περιοχής για εμπρησμό

H παρουσία του συγκεκριμένου ατόμου δεν δικαιολογείται στην περιοχή και αυτό έβαλε σε σκέψεις τους αστυνομικούς που τον έχουν προσαγάγει για εξηγήσεις.

Πυρκαγιά στη Λούτσα: Ανακρίνεται κάτοικος της περιοχής για εμπρησμό
H φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο
1'

Στο οικείο αστυνομικό τμήμα έχει προσαχθεί και ανακρίνεται κάτοικος της περιοχής της Λούτσας προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται στην εκδήλωση της πυρκαγιάς στην περιοχή.


Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσία του συγκεκριμένου ατόμου δεν δικαιολογείται στην περιοχή και αυτό έβαλε σε σκέψεις τους αστυνομικούς που τον έχουν προσαγάγει για εξηγήσεις.

H φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αρτέμιδα (Λούτσα) έχει τεθεί υπό έλεγχο σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά ξέσπασε κοντά σε κατοικημένη περιοχή και για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 42 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 16 οχήματα, 2 Α/Φ και 1 Ε/Π. Επίσης υπήρξε συνδρομή από εθελοντές και υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ένα άτομο μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ καθώς τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης.

«Η φωτιά ξεκίνησε από χαμηλά και κινήθηκε προς τα πάνω, προς έναν λόφο της Αρτέμιδας. Μάλιστα, απειλήθηκαν σπίτια. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε περιοχή με πυκνή βλάστηση στην περιοχή «Πράσινος Λόφος» στην τέταρτη στάση Βραυρώνας. Bρίσκεται κοντά σε σπίτια όμως υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής, ενώ στο σημείο γίνονται και ρίψεις με εναέρια μέσα», ανέφερε ο δήμαρχος Σπάτων - Αρτέμιδας, Δημήτρης Μάρκου νωρίτερα στο newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή