Αιγάλεω: «Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον άντρα μου» - Ανατριχιάζει η μαρτυρία 43χρονης

«Όταν είδα τον άντρα μου κάτω ήταν τρεις πάνω του. Τότε πήγα να τον τραβήξω, δεν ξέρω ποιος με χτύπησε», είπε η γυναίκα για τον ξυλοδαρμό από τρεις νταήδες στο Αιγάλεω

Αιγάλεω: «Μπήκε στο αμάξι και ήθελε να πατήσει τον άντρα μου» - Ανατριχιάζει η μαρτυρία 43χρονης
2'

«Αυτοί οι άνθρωποι καλό θα ήταν να είναι στο τρελοκομείο και όχι στο νοσοκομείο». Αυτή τη φράση είπε η γυναίκα που έπεσε θύμα των τριών ανδρών στον καυγά που έστησαν στη μέση του δρόμου με την ίδια και τον σύζυγό της στη συμβολή των οδών Ιεράς Οδού και Θηβών, στο Αιγάλεω το πρωί της Τρίτης.

Η ίδια, μιλώντας στο STAR, είπε ότι δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο: «Εδώ στο πρόσωπο με χτύπησαν έχω μουδιάσει». Συνεχίζοντας την περιγραφή του καυγά και την παράσυρση του 43χρονου συζύγου της από το αυτοκίνητο των τριών ανδρών, η ίδια συμπλήρωσε: «Όταν μου έριξε μπουνιά εγώ έπεσα κάτω και μετά τον άντρα μου τον χτύπησαν με πόδια, με μπουνιές, δεν ξέρω κι εγώ με τι άλλο».

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο, ένας από τους τρεις τραμπούκους σπρώχνει τη γυναίκα και ένας άλλος πατά με το πόδι του το κεφάλι του συζύγου της, ο οποίος παραμένει στην άσφαλτο και αιμορραγεί. «Όταν μου έριξε μπουνιά, εγώ έπεσα κάτω και μετά τον άντρα μου τον χτύπησαν με πόδια με μπουνιές και δεν ξέρω εγώ τι», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Όταν είδα τον άντρα μου κάτω ήταν τρεις πάνω του. Τότε πήγα να τον τραβήξω, δεν ξέρω ποιος με χτύπησε και μετά νιώθω πόνο στο πόδι» σημειώνει ακόμη.

Μάλιστα, το θύμα της επίθεσης συνεχίζει: «Αυτός μπήκε στο αμάξι και ήθελε να τον πατήσει, έβαλα τα χέρια μετά, δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά τον πάτησε πάνω στο σώμα του».

Όλα έγιναν το πρωί της Τρίτης όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στη συμβολή της Ιεράς οδού με τη λεωφόρο Θηβών στο Αιγάλεω. Κανείς ωστόσο δεν περίμενε ότι το τροχαίο θα έπαιρνε αυτή την τροπή.

Στο ένα αυτοκίνητο επέβαινε η οδηγός, μία 43χρονη Ελληνίδα και ένας συνομήλικός της Αλβανός και στο άλλο, σε μία άσπρη BMW επέβαιναν τρία άτομα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι τρεις άντρες άρχισαν να βρίζουν την οδηγό και στη συνέχεια βγήκαν από το αμάξι τους και δεν δίστασαν να την χτυπήσουν.

Η γυναίκα με τον 43χρονο συνοδηγό της ήρθαν στα χέρια με τους τρεις νταήδες, οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν τον συνοδηγό με μπουνιές στο κεφάλι. Αλλά το βίαιο επεισόδιο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς την ώρα που οι τρεις άντρες προσπάθησαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητό τους, παρέσυραν τον 43χρονο άντρα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα

23:52ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Καβάλα