Ακινητοποιήσεις λόγω ...κινητοποιήσεων

Αποκλεισμένο το κέντρο της Αθήνας, καθώς είναι σε εξέλιξη το συλλαλητήριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος (συνεχής ενημέρωση)

1'

Αποκλεισμένο το κέντρο της Αθήνας, καθώς είναι σε εξέλιξη το συλλαλητήριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Συντάγματος, στο πλαίσιο της παναττικής στάσης εργασίας σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα εώς τις 15:00, ενάντια στο νέο προϋπολογισμό, ο οποίος ψηφίζεται τα μεσάνυχτα και προβλέπει δραματικές αλλαγές.

Κλειστές είναι αυτή την ώρα η Β.Σοφίας, η Αμαλίας, Σταδίου και η Πανεπιστημίου, κυρίως από εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και τις ΔΕΚΟ, καθώς είναι από τους πρώτους που θίγονται με τη νέα οικονομική πολιτική. Ήδη οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μεταφοράς βρίσκονται στη 2η εβδομάδα των κινητοποιησεών τους, ενώ σήμερα πραγματοποιούν νέα 24ωρη απεργία.

Στην τρίωρη στάση εργασίας, συμμετέχουν οι λιμενεργάτες του ΟΛΠ, οι επόπτες και αρχιεργάτες του Οργανισμού όπως και τα μέλη της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (Ο.Μ.Υ.Λ.Ε.). Επίσης σε στάση εργασίας βρίσκονται έως τις 16:00 δάσκαλοι και καθηγητές.

Διαβάστε επίσης...

Σημειωτόν και όποτε φτάσουμε!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή