Λιόσια: Προσπαθούσε να εξαφανίσει τη σορό του πατέρα του – «Αναγκάστηκα να τον κάψω»

Συνεχίζεται το θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό στα Λιόσια. Τι ισχυρίζεται ο γιος, τι «έδειξε» η ιατροδικαστική εξέταση.
Λιόσια: Προσπαθούσε να εξαφανίσει τη σορό του πατέρα του – «Αναγκάστηκα να τον κάψω»
Χάρης Γκίκας / NEWSBOMB.GR.
3'

Ποινική δίωξη για τα πλημμελήματα της παρασιώπησης ανεύρεσης νεκρού, της ψευδούς αναφοράς στην αρχή και της παράνομη οπλοκατοχής ασκήθηκε εις βάρος του 55χρονου που συνελήφθη στα Λιόσια, επειδή έκαψε τη σορό του πατέρα του, στην αυλή του σπιτιού τους. Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Το κουβάρι άρχισε να «ξετυλίγεται» το βράδυ της Παρασκευής (31/05), όταν οι αρχές ειδοποιήθηκαν από τους γείτονες, οι οποίοι διαμαρτύρονταν για έντονη δυσοσμία. Στο σημείο ήταν και ο γιος του θύματος, ηλικίας 55 ετών, που όπως φέρεται να ισχυρίσθηκε στους αστυνομικούς, είχε το πτώμα σε δωμάτιο τουλάχιστον από τον Φεβρουάριο. Μάλιστα, είχε συνέχεια ανοιχτό στο δωμάτιο έναν ανεμιστήρα, όπως υποστήριξε ακόμη.

«Δεν άντεχα άλλο τη μυρωδιά και αναγκάστηκα να τον κάψω. Ο πατέρας μου πέθανε πριν από αρκετές εβδομάδες. Δεν τον τεμάχισα. Όπως τον μετέφερα με το στρώμα έφευγαν κάποια μέλη από τη σορό. Δεν είχα λεφτά για να τον θάψω», ανέφερε ο γιος.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα ο νέος ιδιοκτήτης του σπιτιού στο οποίο έμενε ο 55χρονος συνομίλησε με τον κατηγορούμενο, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA.

Στη συζήτηση που είχαν ο νέος ιδιοκτήτης τού ανέφερε πως θα μπορούσε να μείνει στο σπίτι για ακόμη δύο – τρεις μήνες μέχρι να βρει νέα στέγη. Ο νέος ιδιοκτήτης, ωστόσο, παρατήρησε ότι υπήρχε έντονη δυσοσμία και όταν τον ρώτησε, ο κατηγορούμενος ανέφερε πως πιθανότατα κάποιο γατάκι είχε πεθάνει.

Μάλιστα τού είπε ότι καθάριζε το σπίτι για να του το παραδώσει, με όλα τα στοιχεία να δείχνουν πως προσπαθούσε με κάθε τρόπο να ξεφορτωθεί τη σορό του πατέρα του.

«Είδαμε το καμένο στρώμα ατην αυλή, ειδοποιήσαμε και ήρθε η αστυνομία»

Συγκλονιστικές ήταν οι μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής και γειτόνων, αναφορικά με το μακάβριο συμβάν.

«Εδώ και τέσσερις περίπου ημέρες από την Τρίτη το πρωί μύριζε. Άνοιξα το παράθυρό μου και με πήρε έντονη μυρωδιά. Μύριζε πάρα πολύ. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν κάποιο γατάκι. Ανεβήκαμε σήμερα και ψάξαμε με τους γείτονες τον χώρο και ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι που ήταν δίπλα αλλά δεν βρήκαμε κάτι», ανέφερε αρχικά κάτοικος της περιοχής συμπληρώνοντας στη συνέχεια:

«Πάνω από την ταράτσα με τους γείτονες που κοιτάξαμε, είδαμε το καμένο στρώμα πίσω... ότι είχε κάνει στην αυλή (ο γιος) και έτσι ειδοποιήσαμε και ήρθε η αστυνομία. Το στρώμα το είδα την Τρίτη, αλλά δεν μου πήγε το μυαλό. είπα που είναι ο παππούς για είχα αρκετές ημέρες να τον δω τον παππού», ανέφερε στην κάμερα του Newsbomb.gr, κάτοικος της περιοχής.

«Τον παππού τον είχα δει που έβγαινε και καθάριζε εδώ έξω τον δρόμο. ήταν περίπου 80 – 85 ετών και ο γιος 60 με 65», ανέφερε στην κάμερα του Newsbomb.gr άλλος κάτοικος της περιοχής που σημείωσε ότι ο πατέρας με τον γιο είχαν τσακωμούς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι ο γιος είχε κάνει αναφορά σε κάποια γειτόνισσα ότι ο πατέρας του τον χτυπούσε, ενώ παράληλλα έκανε γνωστό ότι το σπίτι είχε βγει σε πλειστηριασμό και ο ιδιοκτήτς τους είχε ζητήσει να φύγουν όσο πιο σύντομα γίνεται.

Στη συνέχεια, ο κάτοικος της περιοχής σημείωσε και αυτός ότι από την Τρίτη υπήρχε μία έντονη μυρωδιά ενώ εξήγησε ότι οι γείτονες κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά όταν τον είδαν να ανάβει φωτιά στην αυλή και να πετάει μέσα σε αυτήν το στρώμα και κουβέρτες πιθανότατα για να κάψει την μυρωδιά της καμένης σάρκας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή