ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ - ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΔΙΑΠΛΗΚΤΙΣΜΟΣ

Χανιά: «Όλοι εδώ γνωρίζουμε τους φονιάδες του ναυαγοσώστη - Σεσημασμένοι και... ανενόχλητοι»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση θανάτου του ναυαγοσώστη που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου - Τι λένε στο Newsbomb.gr συνάδελφος του άτυχου 20χρονου, ο Πρόεδρος συλλόγου καταστημάτων και επιχειρήσεων Καλυβών και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ναυαγοσωστικής σχολής Χανίων 
Χανιά: «Όλοι εδώ γνωρίζουμε τους φονιάδες του ναυαγοσώστη  - Σεσημασμένοι και... ανενόχλητοι»
Τραγωδία στα Χανιά και συγκεκριμένα στις Καλύβες Αποκορώνου
pexels
3'

Πέπλο μυστηρίου απλώνεται πάνω από τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στα Χανιά, το απόγευμα της Τρίτης.

Συγκλονίζουν τα όσα περιγράφουν στο Newsbomb.gr συνάδελφος του άτυχου 20χρονου που εργάζονταν στο ίδιο ξενοδοχείο, ο Πρόεδρος συλλόγου καταστημάτων και επιχειρήσεων Καλυβών και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Ναυαγοσωστικής σχολής Χανίων.

Ο εικοσάχρονος που ήταν από την Αθήνα, διαπληκτίστηκε με πέντε αλλοδαπούς. Ο διαπληκτισμός κατέληξε σε ξυλοδαρμό και ο ξυλοδαρμός σε θάνατο. Ο 20χρονος ναυαγοσώστης αλβανικής καταγωγής, διεκομίσθη με ανακοπή στο Νοσοκομείο Χανίων αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και κατέληξε.

Όπως είπε ο Πρόεδρος συλλόγου καταστημάτων και επιχειρήσεων Καλυβών Παντελής Ματζοράκης πριν συμβεί το τραγικό συμβάν προηγήθηκε ένας έντονος διαπληκτισμός του 20χρονου με κάποια άτομα, ξένης καταγωγής, στις Καλύβες Αποκορώνου. Ο νεαρός δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τον καυγά, ενώ λίγο αργότερα κατέρρευσε και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι είναι νεκρός.

Ο 20χρονος ναυαγοσώστης που έπεσε νεκρός έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό

Ο Πρόεδρος συλλόγου καταστημάτων και επιχειρήσεων Καλυβών μιλώντας στο Newsbomb.gr κάνει λόγο για άτομα με βαρύ ποινικό μητρώο, γνωστούς στις Αρχές. Άτομα με ξένη καταγωγή, επιθετικά τα οποία δημιουργούσαν αρκετά συχνά προβλήματα στην περιοχή.

«Το συγκεκριμένο συμβάν είναι αποτέλεσμα της ελλιπούς αστυνόμευσης στην περιοχή μας εδώ και αρκετό χρόνο. Τα συγκεκριμένα άτομα που ξυλοκόπησαν και σκότωσαν το παιδί ήταν γνωστοί σε όλους, στην Αστυνομία, τον Δήμο και τους κατοίκους. Το γεγονός οφείλεται στο ότι δεν ελέγχεται ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει στο νησί από αλλοδαπούς και είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο του παιδιού που θα μπορούσε να ήταν ακόμη και το ίδιο μου το παιδί και οποιοσδήποτε κάτοικος», ανέφερε αρχικά ο Παντελής Ματζοράκης στο Newsbomb.gr.

«Το περιστατικό δεν ανταποκρίνεται στον τρόπο που λειτουργούν οι κάτοικοι εδώ στις Καλύβες. Οι κάτοικοι εδω είναι φιλήσυχοι, δεν δημιουργούν θέματα, είναι άριστοι επαγγελματίες, έχει να κάνει με τον τρόπο αντιμετώπισης της πολιτικής εξουσίας, με το Δήμο και όλο το σύστημα», πρόσθεσε.

«Τα άτομα που ξυλοκόπησαν και σκότωσαν το παλικάρι τα γνωρίζουμε όλοι, έχουν παρελθόν στην ασφάλεια», σημείωσε.

Όπως ανέφερε ο Παντελής Ματζοράκης κάποια από τα άτομα αυτά εργαζόντουσαν μαζί με τον νεαρό.

«Το παιδί ήταν Αλβανός δεύτερης γενιάς, είχε έρθει στο νησί από την Αθήνα από γραφείο προκειμένου να στελεχώσει ένα ξενοδοχείο. Κάποιοι από αυτούς που εμπλέκονται εργαζόντουσαν στο ίδιο ξενοδοχείο. Ακούγεται ότι του έκλεψαν του τσαντάκι του, τους έδειρε και τότε φώναξαν ενισχύσεις, τον έδειραν μέχρι που πέθανε», εξήγησε.

«Τα άτομα αυτά που είναι αλλοδαποί, είναι γνώριμα στις Αρχές, καθώς εμπλέκονται και με άλλες ποινικές πράξεις ακόμα και βιασμούς», σημείωσε.

«Στο σημείο που έγινε το συμβάν δεν υπήρχε κόσμος, γιαυτό δεν αντέδρασε κανένας. Όταν ο κόσμος αντέδρασε οι δράστες είχαν φύγει», τόνισε.

Τι λένε στο Newsbomb.gr Υπάλληλος του ξενοδοχείου που εργαζόταν ο 20χρονος και Πρόεδρος Ναυαγοσωστικής σχολής

Από την πλευρά του Υπάλληλος του ξενοδοχείου που εργαζόταν ο 20χρονος και επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του μιλώντας στο Newsbomb.gr είπε: «Δεν γνωρίζουμε κάτι αλλά το παιδί την ίδια ημέρα είχε έρθει για δουλειά, σχόλασε και στη συνέχεια έγινε ότι έγινε».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος στη Ναυαγοσωστική σχολή - Oceans Lifeguards Oceans Παύλος Λυτινακης μιλώντας στο Newsbomb.gr ανέφερε: «Δεν ήταν στη δική μας ομάδα, δεν ήταν σε κάποια ναυαγοσωστική σχολή. Εργαζόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Το παιδί ξυλοκοπήθηκε από πέντε άτομα, τον χτύπησαν τόσο πολύ που πέθανε».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή