Ενδοοικογενειακή βία: Ένα νεύμα στον γιατρό οδήγησε στη σύλληψη του γνωστού δικηγόρου

Στα κρατητήρια πέρασε τη νύχτα ο γνωστός ποινικολόγος που κατηγορείται ότι χτύπησε και τραυμάτισε τη σύζυγό του
Κτίριο Εισαγγελίας Ευελπίδων
Eurokinissi
2'

Στη ΓΑΔΑ πέρασε το βράδυ του ο γνωστός ποινικολόγος ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία. Σε βάρος του έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βάρος της συζύγου του.

Σε λίγο ο ποινικολόγος θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας για να δώσει εξηγήσεις για τα όσα διαδραματίστηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο σπίτι του στα Βριλήσσια με θύμα - την επίσης δικηγόρο - σύζυγό του και μητέρα του ενός εκ των τριών παιδιών του.

Μέχρι και τώρα ισχυρίζεται πως δεν σήκωσε χέρι πάνω της, ωστόσο τα τραύματα που έχει η γυναίκα σε κεφάλι, πρόσωπο, γλώσσα και χέρι σύμφωνα με τον γιατρό που την εξέτασε στα επείγοντα ιδιωτικής κλινικής, όπου την μετέφερε ο ίδιος ο ποινικολόγος, άλλα μαρτυρούν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι όταν μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο είπε στους γιατρούς ότι έπεσε από τις σκάλες, το ίδιο ισχυρίστηκε και η σύζυγος του. Όμως ο γιατρός που την εξέτασε κατάφερε να πάρει από εκεί ένα νεύμα το οποίο υποδείκνυε ότι είχαν προηγηθεί αλλά. Επίσημα όμως στην κατάθεση της μιλά για πτώση από τη σκάλα, ωστόσο όπως έγινε γνωστό δέχθηκε να της τοποθετήσουν στο κινητό το Panic button.



Λίγες ώρες μετά το περιστατικό, στην Αθήνα έφτασε η οικογένεια της γυναίκας για να σταθεί στο πλευρό της. Η δικηγόρος βρίσκεται στο σπίτι της σε άθλια ψυχολογική κατάσταση με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση στην ανακρίτρια.

Όπως έγινε γνωστό ο δικηγόρος στο παρελθόν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Συγκεκριμένα τον Οκτώβριο του 2017, η πρώην σύζυγος του είχε υποβάλει σε βάρος του μήνυση για ενδοοικογενειακή βία στο Αστυνομικό Τμήμα των Βριλησσίων.

Η μήνυση είχε υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι τότε είχε αθωωθεί.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή