Θεσσαλονίκη: Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Δρυμό Ωραιοκάστρου

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς στον Δρυμό 
Θεσσαλονίκη: Τέθηκε υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στον Δρυμό Ωραιοκάστρου
EUROKINISSI
1'

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα, το απόγευμα της Τετάρτης (26/6) στον Δρυμό του Δήμου Ωραιοκάστρου στην Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, η πυρκαγιά ξέσπασε σε υπαίθρια αγροτική περιοχή στον Δρυμό Ωραιοκάστρου και για την κατάσβεσή της επιχειρούσαν επίγεια και εναέρια μέσα.

33 αγροτοδασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο - 25 αντιμετωπίστηκαν άμεσα

33 αγροτοδασικές πυρκαγιές ξέσπασαν το τελευταίο 24ωρο στην χώρα μας, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Πυροσβεστικής. Από αυτές οι 25 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, ενώ οχτώ είναι σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Από Ω/18:00/25-06-2024 έως Ω/18:00/26-06-2024 εκδηλώθηκαν 33 αγροτοδασικές πυρκαγιές, από τις οποίες οι 25 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη οκτώ (8).

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.

Παρακαλούμε όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή