ΡΕΠΟΡΤΑΖ NEWSBOMB.GR

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Συντετριμμένος ο δήμαρχος Μυκόνου - «Τον ήθελε για δουλειά όλο το νησί»

Ο δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης, είναι συντετριμμένος από τη δολοφονία του 54χρονου στο Ψυχικό - Ο δήμαρχος μιλώντας στο Newsbomb.gr αναφέρθηκε στο προφίλ του θύματος

Δολοφονία στο Νέο Ψυχικό: Συντετριμμένος ο δήμαρχος Μυκόνου - «Τον ήθελε για δουλειά όλο το νησί»
2'

Συγκλονίζει η εν ψυχρώ εκτέλεση του 54χρονου τοπογράφου-μηχανικού Παναγιώτη Στάθη στο Νέο Ψυχικό το πρωί της Τρίτης, έξω από το γραφείο του.

Ο 54χρονος που είναι παντρεμένος με δύο παιδιά δραστηριοποιούνταν για περισσότερα από 20χρονια χρόνια στη Μύκονο, όπου είχε αναλάβει πολλές δουλειές και ήταν ιδιαίτερα γνωστός. Ο Παναγιώτης Στάθης έπεσε νεκρός όταν την ώρα που πάρκαρε όχημα του έξω από το γραφείο του στη συμβολή των οδών Κρήτης και 25ης Μαρτίου, ένας μοτοσικλετιστής πέρασε από το σημείο και τον «γάζωσε».

Ο δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης, μιλώντας στο Newsbomb.gr αναφέρθηκε στη στυγερή δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη στο Νέο Ψυχικό, τον οποίο γνώριζε προσωπικά και είχε συνεργαστεί πολλές φορές κατά το παρελθόν.

«Ο Παναγιώτης Στάθης ήταν γνωστός στα νησιά των Κυκλάδων εδώ και 20 χρόνια. Στα νησιά μας έκανε μόνο τοπογραφικά. Τον ήθελε όλη η Μύκονος και η μισή Αθήνα για δουλειά, όποτε δεν μπορούσαν άλλοι μηχανικοί τοπογράφοι στην Μύκονο ζητούσαν τον Παναγιώτη και αναλάμβανε εκείνος τις δουλειές. Μόνο καλά λόγια μπορούμε να πούμε, δεν έκανε απατεωνιές, ήταν ευγενικός. Ήταν άριστος μηχανικός, καλός άνθρωπος, δεν μπορούμε να φανταστούμε τι συμβαίνει και έγινε αυτή η τραγική και στεγνή δολοφονία», ανέφερε ο δήμαρχος συντετριμμένος.

Ο 54χρονος τοπογράφος ήταν συνιδιοκτήτης τεχνικού γραφείου, που είχε έδρα στο Ψυχικό, αλλά οι επαγγελματικές του δραστηριότητες ήταν (στην πλειοψηφία τους) στη Μύκονο. Και γι' αυτό οι αστυνομικοί εστιάζουν τις έρευνές του κατά βάση στην επαγγελματική δραστηριότητά του στο νησί των ανέμων. Το θύμα ήταν πατέρας δυο παιδιών ενώ είχε εργασιακές υποθέσεις ανοιχτές σε Μύκονο και Ίο.

Το χρονικό της δολοφονίας

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν από τις 8:30 της Τρίτης, 2 Ιουλίου, ο Παναγιώτης Στάθης δολοφονήθηκε στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Κρήτης, στην περιοχή του Ψυχικού.

Μόλις είχε παρκάρει το μαύρο BMW ΙΧ, το οποίο όμως δεν ήταν δικό του, αλλά άνηκε σε συνέταιρό του. Τότε, εμφανίστηκε ένα σκούτερ μεγάλου κυβισμού στο οποίο ο οδηγός του φορούσε λευκό κράνος, μαύρα ρούχα. Σταμάτησε δίπλα στον Παναγιώτη Στάθη και με ένα 9αρι όπλο άρχισε να πυροβολεί εναντίον του. Συνολικά έριξε πάνω από 20 φορές.

Μάλιστα, ο δολοφόνος του πυροβόλησε στην αρχή αρκετές φορές, έκανε μια παύση για μερικά δευτερόλεπτα, και έπειτα ακούστηκαν άλλοι τέσσερις πυροβολισμοί. Αυτό δηλαδή, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, σημαίνει ότι πιθανότατα ο δράστης άλλαξε γεμιστήρα.

Σε ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο, ακούγονται οι ήχοι από το 9άρι του εκτελεστή να «γαζώνει» τον άτυχο άνδρα.

Ακούστε τον ανατριχιαστικό θόρυβο:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή