Ψυχικό: Συνελήφθη ο 44χρονος ύποπτος για την εκτέλεση του τοπογράφου

Ψυχικό: Συνελήφθη ο 44χρονος ύποπτος για την εκτέλεση του τοπογράφου
1'

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, την περασμένη Τρίτη, έξω από το γραφείο του.

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, προσήχθη ένας 44χρονος, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθη μετά από την έκδοση σχετικού εντάλματος.

Όπως προέκυψε με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο κατηγορούμενος είναι εμπλεκόμενος στην πολύκροτη απαγωγή του εφοπλιστή Περικλή Παναγόπουλου.

Ενδείξεις για συμμετοχή του στην υπόθεση προέκυψαν από την ανάλυση του κινητού τηλεφώνου του θύματος από τα στελέχη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών και καταθέσεις μαρτύρων.Ο ίδιος, φέρεται να κατατάσσεται μεταξύ των νονών της νύχτας, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η ΕΛ.ΑΣ.

Η αστυνομία επίσης εντόπισε και ελέγχει στα εγκληματολογικά εργαστήρια τη μηχανή που χρησιμοποίησε ο εκτελεστής.

Το ύποπτο ταξίδι στη Μύκονο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, ο κατηγορούμενος πλέον 44χρονος είχε ταξιδέψει στη Μύκονο το Πάσχα και είχε συναντηθεί με πρόσωπο του νησιού.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ έχουν στραφεί σε Αθήνα και Μύκονο, με κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο «νησί των Ανέμων».

Τέσσερις ημέρες μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση, η έρευνα στη Μύκονο επικεντρώθηκε σε πρόσωπα που ήξεραν το θύμα και τις επαγγελματικές δραστηριότητες που ανέπτυξε στο νησί τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή