Ψυχικό: Συνελήφθη ο εκτελεστής του τοπογράφου – Στη Μύκονο αναζητούν τον ηθικό αυτουργό

Ποιος είναι ο εκτελεστής του τοπογράφου στο Ψυχικό
Ψυχικό: Συνελήφθη ο εκτελεστής του τοπογράφου – Στη Μύκονο αναζητούν τον ηθικό αυτουργό
2'

Πλούσια τα έργα και οι ημέρες του 44χρονου συλληφθέντα για την υπόθεση δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, η οποία έλαβε χώρα στις 2 Ιουλίου.

Πρόκειται για ένα παλιό γνώριμο των Αρχών με εμπλοκή σε αρκετές υποθέσεις, ανάμεσα στις οποίες και η υπόθεση απαγωγής του γνωστού εφοπλιστή Παναγόπουλου το 2009, κάτι που είχε παγώσει την κοινή γνώμη. Για την απαγωγή είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη αλλά τελικά η ποινή του μειώθηκε στα 15 χρόνια. Παράλληλα, είχε εμπλακεί στο παρελθόν σε ληστείες σε επαρχιακές πόλεις, σε ξυλοδαρμούς και εκβιάσεις καταστηματαρχών. Χθες οι Αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του, καθώς είχαν πληροφορίες ότι ετοιμάζεται να διαφύγει στο εξωτερικό.

«Μίλησε» το κινητό τηλέφωνο του 44χρονου για τη δολοφονία του τοπογράφου

Ο 44χρονος είναι ελληνικής καταγωγής και αρχικά είχε μπει στο επίκεντρο των ερευνών της Αστυνομίας ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 54χρονου, έπειτα από ενδείξεις που βρέθηκαν από την ανάλυση του κινητού του θύματος στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ. Όσα βρέθηκαν εκεί έριξαν φως σε πολλά σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Αρνείται τα πάντα ο 44χρονος συλληφθείς

Πάντως μέχρι στιγμής ο 44χρονος αρνείται κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης, μετά τη δολοφονία, φέρεται να πήγε στο σπίτι της συντρόφου του, στα βόρεια προάστια. Ωστόσο, έπειτα από έρευνες των αστυνομικών εκεί, δεν βρέθηκαν ούτε τα ρούχα που φορούσε ούτε τα όπλα που χρησιμοποίησε.

Αναζητούν στη Μύκονο τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, για τους υπόλοιπους προσαχθέντες εξετάζεται το κατά πόσο συμμετείχαν στη δολοφονία παρέχοντας υποστήριξη στον δράστη.

Επιπλέον συνεχίζεται η διαδικασία των καταθέσεων με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση να έχουν μιλήσει με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος του θύματος αλλά και με συνεργάτες του τόσο στην Αθήνα όσο και στη Μύκονο, όπου είχε αναπτύξει μεγάλη επαγγελματική δραστηριότητα, καθώς εκεί αναζητούν τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή