ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στις 20/7 από τη νύχτα ως τα ξημερώματα στο Μαλεβίζι, στο Φόδελε κ.ά.

 Διακοπή στο ηλεκτρικό ρεύμα θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 20 Ιουλίου σε περιοχές του Ηρακλείου Κρήτης 

ΔΕΔΔΗΕ
ΔΕΔΔΗΕ
1'

Διακοπές ρεύματος έχει προγραμματίσει ο ΔΕΔΔΗΕ τη νύχτα και νωρίς τα ξημερώματα στο Μαλεβίζι, το Φόδελε κ.ά. σήμερα. Οι διακοπές θα συνεχιστούν μέσα στην ημέρα και σε άλλες περιοχές του Ηρακλείου Κρήτης.

Όπως έγινε γνωστό η υπηρεσία του ΔΕΔΔΗΕ έχει προγραμματίσει και υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Σύμφωνα με την Νέα Κρήτη, από 5:30 π.μ. έως 7:30 π.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου, στις περιοχές Λινοπεράματα, Παλαιόκαστρο, παραλία Φόδελε, Πέρα Γαλήνους. Στα χωριά Ροδιά, Αχλάδα αλλά και στο Φόδελε, που είναι από τις πλέον τουριστικές περιοχές.

Επιπλέον, στα ραντάρ στο Βασιλικό καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις, αντλιοστάσια και κεραίες ραδιοτηλεοπτικών σταθμών των παραπάνω περιοχών.

Από 5:30 π.μ. έως 7:30 π.μ. στον Δήμο Μαλεβιζίου στα Λινοπεράματα στις περιοχές των επιχειρήσεων τσιμέντων ΤΙΤΑΝ και ΗΡΑΚΛΗΣ των καυσίμων Μαμιδάκη και του κέντρου διασκεδάσεως Ολύμπια Παλλάς.

Επίσης, στις περιοχές Παντάνασσα, Μαδέ και Λυγαριά. Στους οικισμούς ΑΤΕ και ΘΗΣΕΑΣ στο Μαδέ καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από 8:00 π.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Ηρακλείου, στο χωριό Κυπαρίσσι του Δήμου Ηρακλείου, στην περιοχή της οικίας Βιτώρου και της ιδιοκτησίας Τζουλιαδάκη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή