Ηράκλειο: «Βρεθήκαμε στην κόλαση – Θέλουμε δικαιοσύνη», λέει η σύζυγος του Ελληνοκαναδού

«Δεν μπορώ να τους αποκαλέσω ανθρώπους», αναφέρει η σύζυγος του Ελληνοκαναδού για τους δύο Κρητικούς που τον ξυλοκόπησαν άγρια, στο Ηράκλειο.

Ηράκλειο: «Βρεθήκαμε στην κόλαση – Θέλουμε δικαιοσύνη», λέει η σύζυγος του Ελληνοκαναδού
2'

Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες του ξυλοδαρμού ενός Ελληνοκαναδού, ηλικίας 49 ετών, σε μπαρ στο κέντρο του Ηρακλείου από παρέα Κρητικών, έπειτα από παρεξήγηση με αφορμή το τυχαίο κάψιμο στο χέρι του, από τσιγάρο θαμώνα.

Ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας έλαβε εξιτήριο εχθές από το Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, ωστόσο, αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα με την περιφερειακή όραση, καθώς δυσκολευόταν να δει καθαρά όταν στρέφει το βλέμμα του ψηλά.

Οι θεράποντες ιατροί κοίταξαν το ζήτημα μέσα από μία σειρά εξειδικευμένων εξετάσεων, ενώ, ο άνδρας υπεβλήθη και σε μαγνητική τομογραφία, για να αξιολογηθεί καλύτερα η κατάσταση και να καθοριστεί η κατάλληλη θεραπεία.

«Βρεθήκαμε στην κόλαση – Θέλουμε δικαιοσύνη», λέει η γυναίκα του

Η σύζυγος του Ελληνοκαναδού ζητά δικαιοσύνη, ενώ, περιέγραψε και την κατάσταση του αγαπημένου της, μιλώντας στο STAR.

«Για εμένα, το σημαντικό είναι ο Εμμανουήλ να γυρίσει πίσω στη ζωή. Αλλά αυτοί είναι ακόμα ελεύθεροι και δεν έχουν συλληφθεί δύο εβδομάδες μετά. Ξέρω ότι η αστυνομία θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Το πιστεύω αυτό», είπε αρχικά.

«Στον Καναδά όπου ζω, οι... φθάνουν οι κατηγορούμενοι ενώπιον του δικαστικού συστήματος πολύ γρήγορα γιατί αποτελούν απειλή για την κοινωνία στο σύνολό της. Δεν πιστεύω ότι κανείς θα ήθελε να είναι στη θέση μας αυτή τη στιγμή γιατί βρεθήκαμε στην κόλαση.

Δεν μπορώ να τους αποκαλέσω ανθρώπους, θέλουμε δικαιοσύνη. Αγαπώ τους Κρητικούς και ακόμα και τώρα βγαίνω από το νοσοκομείο και ο κόσμος με σταματάει στο δρόμο και λέει “συγγνώμη, συγγνώμη”. Ο κόσμος σχεδόν κλαίει. Όλη η Ελλάδα είναι μαζί σου. Αυτά τα λόγια με κάνουν δυνατή», επεσήμανε ακόμη.

Ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας έμεινε στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες, ακόμα και στη Μoνάδα Εντατικής Θεραπείας, με δύο χειρουργεία, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σοβαρή βλάβη στο μάτι.

«Αναρρώνει σιγά – σιγά, μέρα με την ημέρα, αλλά η πλήρης ανάρρωση όπως μιλήσαμε με τους γιατρούς μπορεί να πάρει έναν χρόνο. Βλέπει πολύ θολά. Είναι θαύμα ότι ακόμα ζει. Ήταν μεταξύ θανάτου και ζωής», προσέθεσε συγκλονισμένη.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή