Σπάρτη: Αποτροπιασμός για τον πατέρα που βίαζε την ανήλικη κόρη του - Η μαρτυρία της 9χρονης

o 40χρονος κακοποιούσε τη κόρη του από όταν ήταν τεσσάρων ετών

Σπάρτη: Αποτροπιασμός για τον πατέρα που βίαζε την ανήλικη κόρη του - Η μαρτυρία της 9χρονης
2'

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Σπάρτης και η υπόλοιπη χώρα για την υπόθεση σύλληψης ενός 40χρονου άνδρα ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό κατ' εξακολούθηση και συγκεκριμένα τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια, της 9χρονης κόρης του.

Η μαρτυρία του ανήλικου κοριτσίου

Το κουβάρι της υπόθεσης ξεκίνησε να ξετυλίγεται όταν η 9χρονη δεν άντεξε άλλο και είπε στη μητέρα της τα βασανιστήρια που βίωνε στα χέρια του πατέρα της. Τότε η μητέρα προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία. Οι αρχές προχώρησαν σε διακριτική παρακολούθηση του υπόπτου και ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση, προχώρησαν στη σύλληψη του τα ξημερώματα της Παρασκευής (09/08) σε ένα χωριό περίπου 10 λεπτά μακριά από τη Σπάρτη.

Ψάχνοντας το κινητό του, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πολλές φωτογραφίες πορνογραφικού υλικού, με πρωταγωνίστρια την ίδια την κόρη του. Συγκεκριμένα στο κινητό του είχε 79 φωτογραφίες της ανήλικης κόρης του. Το τηλέφωνο κατασχέθηκε μαζί με 2 ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές, ενώ τα ευρήματα πρόκειται να σταλούν για περαιτέρω ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο συλληφθείς θα παρουσιαστεί ενώπιων των εισαγγελικών αρχών στα δικαστήρια της Σπάρτης, οπού το πιθανότερο σενάριο είναι να ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

Ο κατηγορούμενος, προερχόμενος από το Μενίδι Αττικής, είχε εγκατασταθεί, προ διετίας, σε χωριό του Δήμου Φάριδος, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του και την εν διαστάσει σύζυγό του, που κατάγεται από την περιοχή. Μαζί της έχει ένα ακόμα παιδί, μικρότερης ηλικίας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας, συνέλαβαν σήμερα (9.8.2024) το πρωί στη Σπάρτη, ημεδαπό κατηγορούμενο για γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκων, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο κατηγορούμενος τουλάχιστον τα τελευταία πέντε έτη, ενήργησε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης κόρης του.

Τέλος, κατασχέθηκε κινητό τηλέφωνο με πλήθος φωτογραφιών με πορνογραφικό υλικό καθώς και -2- ηλεκτρονικές παιχνιδομηχανές.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή