Χαλκιδική: Ρευματοκλοπή και στο δεύτερο λούνα παρκ του 58χρονου

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις μετά τον τραγικό θάνατο του 19χρονου Γιάννη για τον ιδιοκτήτη του λούνα παρκ

Χαλκιδική: Ρευματοκλοπή και στο δεύτερο λούνα παρκ του 58χρονου
INTIME NEWS
2'

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι αποκαλύψεις τόσο για το λούνα παρκ στην Χαλκιδική όπου έχασε με τραγικό τρόπο της ζωή του ο 19χρονος Γιάννης όσο και για τον ιδιοκτήτη του. Πρόσφατα, όπως έγινε γνωστό ο 58χρονος αντάλλασσε σάπια μηχανήματα με την 76χρονη ιδιοκτήτρια άλλου λούνα παρκ στο οποίο είχε χάσει τη ζωή της έπειτα από παρόμοιο δυστύχημα το 2019 στον Βόλο μία 14χρονη.

Πλέον στο μικροσκόπιο των αρμόδιων Αρχών έχουν μπει πέρα από τις ευθύνες σε κεντρικό επίπεδο και οι τεράστιες ελλείψεις και παρατυπίες τόσο στο μοιραίο λούνα παρκ, όσο και σε ακόμη ένα λούνα παρκ ιδιοκτησίας του 58χρονου πάλι στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του OPEN, ο 58χρονος είναι ιδιοκτήτης και ενός δεύτερου λούνα παρκ, που και αυτό δε διαθέτει άδεια, ενώ γίνεται συστηματικά ρευματοκλοπή, κατευθείαν από την κολώνα της ΔΕΗ που βρίσκεται δίπλα στην εγκατάσταση.

Σοκαριστικές καταγγελίες του πατέρα του 19χρονου

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το πρωί τελεστηκε το τρισάγιο στη μνήμη του 19χρονου που σκοτώθηκε σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, παρουσία του πατέρα του, ο οποίος προχώρησε σε νέες καταγγελίες.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου, έκανε λόγο για σχέσεις του δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, επικαλούμενος δημόσια έγγραφα: «Έχω στα χέρια μου επίσημα δημόσια έγγραφα που αποδεικνύουν τη σχέση του δήμου με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία, με απευθείας αναθέσεις του 2021 χωρίς να υπογράφει και να υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Αν μετά από αυτό και με όσα έχουν συμβεί δεν πράξει τα δέοντα η εισαγγελική αρχή σας δίνω τον λόγο μου ως πατέρας και ως άνθρωπος ότι θα λειτουργήσω με τον ίδιο τρόπο, θα καταπατήσω τον νόμο» είπε.

«Υπάρχει σχέση δήμου και συγκεκριμένου επιχειρηματία τουλάχιστον τα τελευταία 4 χρόνια, με απευθείας αναθέσεις και εντάλματα πληρωμών» είπε. «Το μηχάνημα είναι ιδιοκατασκευή στη Θεσσαλονίκη η οποία αγοράστηκε από αντίστοιχο επιχειρηματία στην Κατερίνη, που το είχε παροπλισμένο από το 2010. Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας το αγόρασε ως σκραπ το 2020» κατέληξε.

Αύριο ο πατέρας του 19χρονου αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πολυγύρου προκειμένου να καταθέσει μηνύσεις.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή