Χαλκιδική: Συγκλονίζει η μαρτυρία του αδελφού του 19χρονου - «Γιάννη σπάει το κάθισμα!»

Χαλκιδική: Πώς περγράφει ο 16χρονος τις τελευταίες στιγμές που έζησε με τον αδερφό του πριν το τραγικό δυστύχημα στο λούνα παρκ

Χαλκιδική: Συγκλονίζει η μαρτυρία του αδελφού του 19χρονου - «Γιάννη σπάει το κάθισμα!»
Eurokinissi
2'

Στο Mega μίλησε ο αδερφός του 19χρονου Γιάννη που βρήκε τραγικό θάνατο σε λούνα παρκ στο Πευκοχώρι Χαλκδικής.

«Πήγαμε στο λούνα παρκ να περάσουμε ωραία, πήγαμε στο παιχνίδι εκείνο γιατί μας έκανε εντύπωση. Καθίσαμε και αμέσως ήρθε κάποιος να μας πει να αλλάξου με θέση και να πάμε στο καρεκλάκι που έγινε το δυστύχημα», ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει: «Στην αρχή το πήγε χαλαρά και μετά κάποια στιγμή το πήγε πολύ δυνατά, σε σημείο που δεν άντεχα και έσφιξα τα δόντια μου».

Για τη στιγμή που κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το μοιραίο παιχνίδι ανέφερε: «ξαφνικά ακούω δύο κρακ πίσω από την πλάτη μου και κάτι να ξεκολλάει. Λέω Γιάννη σπάει το κάθισμα».

Οι ίδιες σκηνές παίζουν ξανά και ξανά στο κεφάλι του καθώς δεν μπορεί να ξεχάσει τις απεγνωσμένες προσπάθειες του αδερφού του να κρατηθεί από κάπου.

«Προσπάθησε να πιαστεί από τη μπλούζα και το τσαντάκι μου. Σκίστηκε και η μπλούζα και το τσαντάκι, το λουρί που πήγε να πιαστεί», εξήγησε ο 16χρονος Δημήτρης.

Ο άτυχος 19χρονος δεν τα κατάφερε με τον θάνατό του να είναι ακαριαίος. Ο Δημήτρης που καθόταν δίπλα του στο μοιραίο κάθισμα θυμάται και περιγράφει τις τελευταίες στιγμές που έζησε με τον αδερφό του.

«Του λέω δεν αντέχω, πάει πολύ δυνατά. Γελάει και ξαφνικά νοιώθω να σπάει το κάθισμα. Με κοιτάει, τον κοιτάω, ακούω ένα κρακ και βλέπω το αδερφό μου να εξαφανίζεται από δίπλα μου».

Ο 16χρονος κατάφερε να σωθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή καθώς σώθηκε επειδή κρατήθηκε με νύχια και δόντια από το κάθισμα.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα είπε μιλώντας στο Mega το παιχνίδι σταμάτησε κάποιος άλλος υπάλληλος με το πόδι του μετά τη φυγή του χειριστή.

«Κατάφερα να βγω από το καρεκλάκι και αμέσως έτρεξα στον αδερφό μου για να τον βρω στην κατάσταση που τον είδα», ανέφερε καταλήγοντας.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή