Η Παρέα του Ελληνικού 93.2 επιστρέφει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου

Η νέα σεζόν μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στις καλύτερες στιγμές του ελληνικού ρεπερτορίου.

Η Παρέα του Ελληνικού 93.2 επιστρέφει τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου
2'

Ο Ελληνικός 93.2, το ραδιόφωνο που παίζει τα τραγούδια μας, επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ με νέο πρόγραμμα και νέα πρόσωπα τη Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου! Στον πυρήνα μας, όπως πάντα, βρίσκεται το συναίσθημα, η συγκίνηση, οι αναμνήσεις, η παρέα... το «μαζί». Για εμάς, ο Ελληνικός δεν είναι απλώς ένας σταθμός, είναι η καλύτερη παρέα που ενώνει ανθρώπους μέσα από τη μαγεία και τη δύναμη της μουσικής.

Η νέα σεζόν μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στις καλύτερες στιγμές του ελληνικού ρεπερτορίου. Εδώ θα ακούσετε τα τραγούδια που σας άγγιξαν, που σας συνόδευσαν σε σημαντικές στιγμές, που σας φέρνουν στο μυαλό γλυκές αναμνήσεις. Από τις κλασικές επιτυχίες του χθες μέχρι τις σύγχρονες μελωδίες του σήμερα, η μουσική μας επιλογή έχει πάντα ένα στόχο: να αγγίζει την ψυχή σας! Ετοιμαστείτε για μοναδικές μουσικές «Συναντήσεις», ξεχωριστές μουσικές εμπειρίες και πλούσια δώρα!

ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ | 07:00 – 10:00

H Εβελίνα Παπούλια και ο Διονύσης Καστόρας επιστρέφουν στο “σπίτι” τους και προσκαλούν όλους εσάς στην ραδιοφωνική τους παρέα κάθε πρωί από τις 07:00 έως τις 10:00! Ξεκαρδιστικά παιχνίδια, απίθανοι διάλογοι, μεγάλοι διαγωνισμοί και πολλές εκπλήξεις σας περιμένουν!

ΕΛΕΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ | 10:00 – 13:00

H πιο γλυκιά φωνή του ελληνικού ραδιοφώνου θα σας καλωσορίζει καθημερινά από τις 10:00 έως τις 13:00. Με τα νέα της πόλης μας και την καλύτερη ελληνική μουσική, η Έλενα θα κάνει τα πρωινά σας μοναδικά!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΥΩΤΗΣ | 13:00 – 16:00

O αγαπημένος μας Χρήστος Καρυώτης, η ήρεμη δύναμη του σταθμού, θα σας κάνει παρέα κάθε μεσημέρι από τις 13:00 έως τις 16:00 με όλα τα τραγούδια που αγαπάτε να ακούτε και φυσικά με όλα τα νέα πολιτιστικά γεγονότα της πόλης!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΟΓΛΟΥ | 16:00 – 19:00

O Δημήτρης Μηλιόγλου φοράει τα ακουστικά του, παίρνει τη θέση του πίσω από το μικρόφωνο και σας περιμένει καθημερινά από τις 16:00 έως τις 19:00 σ’ ένα μουσικό ταξίδι με όλα εκείνα τα τραγούδια του χθες και τα τραγούδια του σήμερα που μιλάνε στην ψυχή μας….

ΣΑΠΦΩ ΜΑΤΣΙΩΡΗ | 19:00 – 22:00

Η Σαπφώ μας επιστρέφει στην οικογένεια του Ελληνικού 93.2 και θα σας συντροφεύει καθημερινά από τις 19:00 έως τις 22:00 με τις καλύτερες στιγμές του ελληνικού πενταγράμμου, τη ζεστή της φωνή και τη θετική της ενέργεια!

Συντονιστείτε στον Ελληνικό 93.2 και ζήστε κάθε στιγμή με την καλύτερη παρέα, στο

ραδιόφωνο που παίζει τα τραγούδια μας

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή