Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Κάλεσμα για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για ευάλωτες οικογένειες

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην ανωτέρω δράση μπορούν να προσέλθουν στο Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων της Αθήνας, επί της οδού Καποδιστρίου 2.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Κάλεσμα για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για ευάλωτες οικογένειες
1'

Ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο παροχής ολιστικής υποστήριξης ευάλωτων οικογενειών και ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς, διοργανώνει ανοιχτό κάλεσμα για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών, προκειμένου να ανακουφίσει τις οικογένειες παιδιών που φοιτούν στο δημόσιο σχολείο. Τα είδη θα διατεθούν σε παιδιά οικογενειών που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας της Υπηρεσίας Ψυχοκοινωνικής Στήριξης και το Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων Αθήνας.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην ανωτέρω δράση μπορούν να προσέλθουν στο Πολυδύναμο Κέντρο Προσφύγων της Αθήνας, επί της οδού Καποδιστρίου 2. Το Κέντρο θα είναι ανοικτό για το ευρύ κοινό από τις 05/09/2024 έως και τις 27/09/2024 και ώρες 8:00 - 19:00. Τα ζητούμενα είδη αφορούν σε σχολικές τσάντες, κασετίνες, γραφική ύλη, τετράδια, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας, καινούρια ή σε καλή κατάσταση και θα διατεθούν στο σύνολο των μαθητών όλων των βαθμίδων (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) που υποστηρίζονται από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή