Ρέθυμνο: Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες – Του έκοψε τη γλώσσα με ψαλίδι, το έβαλε στην τσέπη κι έφυγε

Σοκάρουν οι νέες λεπτομέρειες της αιματηρής επίθεσης σε ηλικιωμένο κτηνοτρόφο, στο Ρέθυμνο. Πού εστιάζουν οι αρχές για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό του δράστη.

Ρέθυμνο: Ανατριχιάζουν οι λεπτομέρειες – Του έκοψε τη γλώσσα με ψαλίδι, το έβαλε στην τσέπη κι έφυγε
creta24.gr
2'

Φορώντας κάλτσα ώστε να καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και κουβαλώντας κι ένα ψαλίδι πέραν του όπλου, επιτέθηκε ο άγνωστος δράστης στον ηλικιωμένο κτηνοτρόφο, ηλικίας 70 ετών, ενώ βρισκόταν στον ποιμνιοστάσιό του, στο Βιλανδρέδο.

Τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες για τον κουκουλοφόρο, ενώ κρίνουν ότι στην υπόθεση πιθανώς να εμπλέκονται και πρόσωπα που έχουν απασχολήσει ξανά τις αρχές κατά το παρελθόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA.

Ο άτυχος κτηνοτρόφος αποσωληνώθηκε σήμερα (10/09) και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ακόμη, υπεβλήθη σε επέμβαση στη γλώσσα, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως βρίσκεται σε θέση να μιλήσει ξανά. Θα παραμείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, υπό την πλήρη παρακολούθηση των ιατρών, έως ότου αποφύγει τον κίνδυνο.

Η γλώσσα του κτηνοτρόφου κόπηκε εγκάρσια (κάθετα προς τον άξονα του μήκους) από αιχμηρό αντικείμενο ενώ ο κτηνοτρόφος φέρεται να έδειξε αντίσταση στην αγριότητα των δραστών, σύμφωνα με το creta24.gr. Επιπλέον, εξετάζεται ο τρόπος με τον οποίο οι δράστες έκοψαν τη γλώσσα του θύματος, αφού ίσως να υποδεικνύει κάτι.

Στο «μικροσκόπιο» βρίσκεται το υλικό από κάμερες ασφαλείας στο ποιμνιοστάσιο, οι οποίες έχουν καταγράψει ένα άτομο να φεύγει πεζός από τη μάντρα του 69χρονου, σύμφωνα με έναν από τους γιους του κτηνοτρόφου.

Η οικογένεια του κτηνοτρόφου από την πρώτη στιγμή «δείχνει» προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, υποστηρίζοντας ότι πίσω από την επίθεση βρίσκονται κτηματικές διαφορές, για τις οποίες μάλιστα είχε δεχθεί επίθεση με καυστικό υγρό και ένας από τους τρεις γιους του.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή