Ακινητοποιήσεις ΜΜΜ φέτος και του… χρόνου

Δυο ημέρες πριν την έλευση του νέου χρόνου και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς...

1'

Δυο ημέρες πριν την έλευση του νέου χρόνου και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σηκώνουν και κατεβάζουν χειρόφρενο σε ρυθμούς …εορταστικούς! Για σήμερα Τετάρτη, οι οδηγοί σε λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικό, μετρό και προαστιακό θα ζεσταίνουν τις μηχανές τους από τις 08:00 έως τις 22:00 οπότε και θα κυκλοφορούν κανονικά εκείνες τις ώρες ενώ το τραμ θα ακινητοποιηθεί από τα μεσάνυχτα έως τις 02:00.


Ένα χρόνο …μετά, οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ καλωσορίζουν το 2011 με νέες κινητοποιήσεις ακινητοποιήσεων! Αναλυτικά, την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ. Την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου τα λεωφορεία δεν θα κυκλοφορήσουν από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα.


Την Δευτέρα 10 Ιανουαρίου τα λεωφορεία θα παραμείνουν στα αμαξοστάσια από τις 11:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.
Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, τα αστικά μέσα μεταφοράς θα αποσύρονται σταδιακά από την κυκλοφορία από τις 22:30
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εν τω μεταξύ, ανακοίνωσε την αναστολή περίπου 80 δρομολογίων στα τμήματα Θεσσαλονίκη-Έδεσσα-Φλώρινα-Θεσσαλονίκη -Θεσσαλονίκη - Λάρισα - Θεσσαλονίκη και Αθήνα - Χαλκίδα - Αθήνα.


Το επιβατικό κοινό μπορεί να πληκτρολογεί την ηλεκτρονική διεύθυνση www.trainose.gr ή να καλεί στο 1110 προκειμένου να ενημερωθεί για τις τροποποιήσεις στα δρομολόγια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή