Nαύπακτος: Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας απήγαγε τη σύντροφό του

Ένα απίστευτο περιστατικό φαίνεται πως είναι σε εξέλιξη στη Ναύπακτο, όπου ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Ναυπακτίας φέρεται να άρπαξε βίαια τη σύντροφό αφού πρώτα γρονθοκόπησε τη φίλη της.

Nαύπακτος: Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας απήγαγε τη σύντροφό του
1'

Το περιστατικό συνέβη στη Ναύπακτο χθες βράδυ σύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktianews.gr ,όταν ο χωρισμένος πρόεδρος τοπικής κοινότητας του δήμου Ναυπακτίας με την βοήθεια συνεργού του, πήγαν στο σπίτι φίλης της όπου βρισκόταν η σύντροφός του, την άρπαξε βίαια από το μπράτσο, γρονθοκόπησε στο κεφάλι τη φίλη της και εξαφανίστηκε.

Η φίλη της συντρόφου του προέδρου,άμεσα υπέβαλε μήνυση για χειροδικία κατά του προέδρου της τοπικής κοινότητας,αφού προηγουμένως είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο και εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Ο πρόεδρος μαζί με τον γνωστό του και συνεργό του αγνοούνται, αφού εκκρεμεί σε βάρος τους μήνυση και η διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ αγνοείται και η σύντροφός του. Έρευνες για το περιστατικό διεξάγει το αστυνομικό τμήμα Ναυπάκτου, ενώ για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και ο δήμαρχος Ναυπακτίας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή