Άγριο ξύλο στην ΕΡΑ Κομοτηνής

Στα χέρια πιάστηκαν η διευθύντρια και μία εργαζόμενη στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ Κομοτηνής με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο Τμήμα.

Άγριο ξύλο στην ΕΡΑ Κομοτηνής
1'

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με το rodopinews.grτο πρωί της Τρίτης 6 Μαρτίου, όταν η δημοσιογράφος έφτασε στον σταθμό για να εργαστει.

Όταν διαπίστωσε πως ο υπολογιστής στον οποίο έπρεπε να δουλέψει χάλασε, ζήτησε τον λόγο από τους τεχνικούς υπεύθυνους και από την διευθύντρια. Οι δύο γυναίκες λογομάχησαν με αποτέλεσμα η διευθύντρια να γίνει έξαλλη και να επιτεθεί στην εργαζόμενη πιάνοντάς τη από το λαιμό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, την έβγαλε στο διάδρομο και την χτύπησε, προσπαθώντας να την ρίξει κάτω.

Η εργαζόμενη επιχείρησε να αμυνθεί, ενώ χρειάστηκε να παρέμβει ο τεχνικός προϊστάμενος, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μετά από ιατροδικαστική εξέταση των τραυμάτων της δημοσιογράφου, υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος της διευθύντριας, η οποία οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Εκεί, μετέφερε τη δική της θέση για το τι πραγματικά συνέβη μέσα στο ραδιοφωνικό σταθμό, ισχυριζόμενη επί της ουσίας πως η εργαζόμενη ήταν εκείνη που της επιτέθηκε. Γι' αυτό και υπέβαλε κι εκείνη από την πλευρά της μήνυση στη δημοσιογράφο.

Η κόντρα των δύο γυναικών θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες καθώς και οι δύο πλευρές κατέθεσαν μηνύσεις, ενώ έχει ήδη ενημερωθεί και η διοίκηση της ΕΡΤ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή