Καταγγελία: «Δεν τολμάμε να βγούμε στα μπαλκόνια μας το βράδυ»

Τα όσα συμβαίνουν σε μια γειτονιά στο Παλαιό Φάληρο εξαιτίας ενός «μπαρ» που προκαλεί προβλήματα καταγγέλλει μια αναγνώστρια του newsbomb.gr.

Καταγγελία: «Δεν τολμάμε να βγούμε στα μπαλκόνια μας το βράδυ»
1'

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

«Εικόνα μπαρ που παραπέμπει σε άλλες περιοχές και λεωφόρους της Αθήνας(μαγαζιά στριπτήζ της Λ.Συγγρού), κατάφερε να ανοίξει σε πυκνοκατοικημένη περιοχή του Παλαιού Φαλήρου, δίπλα στο Μαιευτήριο ΡΕΑ δίπλα σε σχολεία και στο Πλανητάριο!

Το κατάστημα λειτουργεί χρόνια τώρα και παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες και μηνύσεις καταφέρνει να λειτουργεί ακόμα, με τον τρόπο αλλαγής (χέρι με χέρι) ιδιοκτητών και αντικατάσταση αδειών.

Έχουμε απειληθεί από μεθυσμένους άντρες, δεν κοιμόμαστε, δεν τολμάμε να βγούμε στα μπαλκόνια μας το βράδυ, κυκλοφορούν μεθυσμένοι βρίζουν φωνάζουν και φτύνουν έξω από τα σπίτια μας ενώ οι γυναίκες κανονικότατα βγαίνουν στην οδό Ζησιμοπούλου αναμένοντας πελάτες.

Παρακαλούμε θερμά για την δημοσίευση των εικόνων μήπως καταφέρουμε να απομακρύνουμε αυτήν την κατάντια έξω από τα σπίτια μας.

Είστε από τις λίγες μας ελπίδες εφόσον τόσο από τον Δήμο όσο και από το Α.Τ. Παλαιού Φαλήρου δεν έχουμε καταφέρει προς το παρόν να βρούμε μία λύση παρ΄ όλες τις προσπάθειές τους.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή