Τρίτος πνιγμός στην Κρήτη μέσα σε ένα 24ωρο

Χωρίς σταματημό συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα οι πνιγμοί ανθρώπων στις παραλίες της Κρήτης αφού μέσα σε ένα 24ωρο τρεις άνθρωποι έχουν αφήσει την ζωή τους μέσα σε θάλασσα.

Τρίτος πνιγμός στην Κρήτη μέσα σε ένα 24ωρο
1'


Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το prismanews νεκρή ανασύρθηκε από άνδρες του λιμενικού Σώματος στο Λασίθι μία 60χρονη γυναίκα που σύμφωνα με τις πληροφορίες έχασε τις αισθήσεις της την ώρα που κολυμπούσε σε παραλία στο Σίσι. Την γυναίκα εντόπισαν λουόμενοι της παραλίας και αμέσως επικράτησε πανικός.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση ανάσυρσης όμως για την άτυχη 60χρονη ήταν ήδη αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία της αναπνοή. Φως στα αίτια θανάτου της θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. Ωστόσο μετά τον πνιγμό ενός 45χρονου Γερμανού στην παραλία του Καβρού στα Χανιά χθες το μεσημέρι σήμερα το πρωί άλλο ένα περιστατικό ήρθε να προστεθεί στην μακάβρια λίστα των θυμάτων που χάνουν την ζωή τους στις παραλίες της Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, νεκρός ανασύρθηκε από την παραλία της Χρυσής Ακτής στα Χανιά ένας 85χρονος άνδρας ο οποίος απολάμβανε το μπάνιο του. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, άνδρας έχασε τις αισθήσεις του και όταν έγινε αντιληπτός από δύο λουόμενους, ήταν ήδη αργά καθώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης λίγο πριν τις 9. Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων προκειμένου να γίνει νεκροψία-νεκροτομή.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή