Έκλεβαν αυτοκίνητα και τα μετέφεραν στην Αλβανία

Στα ίχνη οργανωμένου κυκλώματος που κλέβει αυτοκίνητα από την Ελλάδα, παραποιεί τα στοιχεία τους και τα διοχετεύει στην αγορά της Αλβανίας βρίσκεται η Ασφάλεια Καστοριάς, μετά την επ' αυτοφώρω σύλληψη ενός 44χρονου Έλληνα και ενός 34χρονου Αλβανού.

Έκλεβαν αυτοκίνητα και τα μετέφεραν στην Αλβανία
1'

Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος εντόπισαν σε δύσβατο σημείο στη Διποταμία της Καστοριάς κοντά στην ελληνοαλβανική μεθόριο, ένα σταθμευμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Από την έρευνα που έκαναν, διαπίστωσε ότι το είχε μεταφέρει εκεί από την Κοζάνη ο 44χρονος, ο οποίος το παρέλαβε από τον αλλοδαπό. Ο δράστης είχε πάρει χρηματική αμοιβή για την μεταφορά του αυτοκινήτου και την παράδοσή του σε δύο άγνωστα άτομα που αναζητούνται, τα οποία θα το μετέφεραν από αφύλακτο σημείο της μεθορίου στην Αλβανία.

Τόσο οι πινακίδες, όσο και η άδεια κυκλοφορίας και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ήταν πλαστά. Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, η οποία υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή