Νέα επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ στο ΑΠΘ - 4 συλλήψεις για ληστείες και ναρκωτικά

Αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, πραγματοποίησαν χτες το απόγευμα, συντονισμένη επιχείρηση στο κέντρο της πόλης αλλά και σε χώρους του Α.Π.Θ.

Νέα επιχείρηση ΕΛ.ΑΣ στο ΑΠΘ - 4 συλλήψεις για ληστείες και ναρκωτικά
1'

Κατά τη διάρκεια της στοχευμένης δράσης, προσήχθησαν 13 άτομα, συνελήφθησαν 4 άτομα, ενώ σε βάρος δύο ακόμη αλλοδαπών σχηματίσθηκαν δικογραφίες για «Ληστεία».

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

• 22χρονος, διότι εντός χώρου του ΑΠΘ, διέπραξε ληστεία σε βάρος δύο νεαρών ανδρών, από τους οποίους αφαίρεσε μικρά χρηματικά ποσά

• Δύο αλλοδαποί, ηλικίας 36 και 18 ετών και 27χρονος Έλληνας, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών.

Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος δύο αλλοδαπών, ηλικίας 17 και 20 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 24 και 18-01-2014 αντίστοιχα, εντός του Α.Π.Θ., διέπραξαν ληστείες σε βάρος νεαρών ατόμων, αφαιρώντας ηλεκτρονικές συσκευές, χρηματικά ποσά και άλλα τιμαλφή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ οι ειδικές δράσεις θα συνεχιστούν για την αντιμετώπιση κάθε παράνομης συμπεριφοράς.

Πηγή: seleo.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή