Κρήτη: Ο ρόλος τη όμορφης γυναίκας και η μυστική σύλληψη της ΕΛ.ΑΣ.

Η 40χρονη νόμιζε ότι είχε ολοκληρώσει την αποστολή της «αθόρυβα»...

Κρήτη: Ο ρόλος τη όμορφης γυναίκας και η μυστική σύλληψη της ΕΛ.ΑΣ.
1'

Από τη σύλληψη μιας 40χρονης γυναίκας στον Πειραιά, οι αρχές ξετύλιξαν το κουβάρι μιας υπόθεσης με ναρκωτικά που οδήγησε σε δύο ακόμα συλλήψεις, αυτή τη φορά στα Χανιά. Η 40χρονη συνελήφθη στο λιμάνι του Πειραιά για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, έχοντας προηγουμένως στείλει δέμα με το πλοίο της γραμμής, σε άγνωστο παραλήπτη στα Χανιά.

Οι λιμενικοί γνώριζαν το πακετό. Το μόνο που έκαναν λοιπόν ήταν να περιμένουν τον παραλήπτη του δέματος και να τον «τσακώσουν».

Το πρωί της επόμενης ημέρας, στο λιμάνι της Σούδας εμφανίστηκε ένας 54χρονος για να παραλάβει τα «δώρα», ο οποίος και συνελήφθη από τις λιμενικές αρχές ως παραλήπτης της ποσότητας των ναρκωτικών ουσιών που του είχε στείλει η 40χρονη.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, ακολούθησαν έρευνες από την ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι του 54χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών και χαπιών καθώς και όπλα, μεταξύ των οποίων: μία βαλίτσα με διόπτρα, 1 μονόκανο κυνηγετικό όπλο, 1 σπαθί, 1 πτυσσόμενο γκλομπ και 338 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Καυγάς αλλά όχι πυροβολισμοί - Σε εξέλιξη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή