Γονείς στις επάλξεις για το Ευρωπαϊκό Σχολείο

Στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης θα βρεθούν σήμερα οι γονείς των μαθητών του Ευρωπαϊκού Σχολείου προκειμένου να ζητήσουν ενημέρωση αναφορικά με το ζήτημα της αναστολής της λειτουργίας του Νηπιαγωγείου του ελληνόφωνου τμήματος του Σ.Ε.Π για το σχολικό έτος 2014-2015 για λόγους εξοικονόμησης χώρου.

Γονείς στις επάλξεις για το Ευρωπαϊκό Σχολείο
1'

Αντιπροσωπεία των γονέων του Ευρωπαϊκού σχολείου με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων κ. Garancini θα συναντηθεί με τον Περιφερειακό Διευθυντή Απόστολο Κλινάκη ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει γενική συνέλευση προκειμένου να καθοριστεί ποια θα είναι η στάση που θα τηρήσουν οι γονείς ανάλογα και με τις εξελίξεις στο ζήτημα.

Οι γονείς τηρούν στάση αναμονής για να δουν αν η εν λόγω απόφαση θα ακυρωθεί ή αν θα χρειαστεί να ... σκληρύνουν τη στάση τους προχωρώντας σε κινητοποιήσεις.

Το έγγραφο για την αναστολή που έφτασε στα χέρια του κ. Κλινάκη προκάλεσε έντονη ανησυχία αφού όπως τονίζεται η Ά Δημοτικού δε θα λειτουργήσει για το σχολικό έτος καθώς δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα νήπια. Τα παιδιά των υπαλλήλων του ENISA μπορούν να φοιτήσουν στο Νηπιαγωγείο ή Α Δημοτικού του αγγλόφωνου τμήματος και στην περίπτωση αυτή θα τους παρασχεθούν οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες που προβλέπονται για μαθητές swalls (χωρίς γλωσσικό τμήμα).

Πηγή: cretalive.gr

Διαβάστε επίσης: Θεαματική ληστεία βενζινάδικου στη Θεσσαλονίκη

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή