Οι νέες διατροφικές συνήθειες "έφαγαν" το ψωμί

Μείωση κατά 27% εμφανίζει η κατανάλωση του ψωμιού, τα τελευταία ένα, δύο χρόνια στη χώρα μας

Η αλλαγή των διατροφικών συνηθειών μειώνει κατά 27% την κατανάλωση ψωμιού σύμφωνα με έρευνα που έγινε για λογαριασμό της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδας, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία.

Σύμφωνα με την έρευνας μόνο ένας στους 10 λένε το «ψωμί ψωμάκι» λόγω υψηλού κόστους, αν και δεν έχει μετοκυλισθεί η αύξηση κατά 20% στην τιμή των αλεύρων στα αντίστοιχα προϊόντα.

Την ίδια στιγμή «μαύρο» προβλέπουν το μέλλον οι αρτοποιοί που περιμένουν να μειωθεί το επόμενο διάστημα ο τζίρος τους κατά 67%.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή