Εικόνα χάους από τις κινητοποιήσεις των ταξί

Αποκλεισμένα λιμάνια, μπλόκο σε αεροδρόμια και η Δυτική Ελλάδα κομμένη στα δύο...

2'

Αποκλεισμένα λιμάνια, μπλόκο σε αεροδρόμια και η Δυτική Ελλάδα κομμένη στα δύο, είναι το σκηνικό που έχει δημιουργηθεί από τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί σε όλη τη χώρα. Η σύγκρουση των ταξιτζήδων με την κυβέρνηση οδηγείτε στα άκρα, μιας και στη συνάντηση με τον υπουργό δεν βρέθηκε λύση. Μεγάλο θύμα για ακόμα μια φορά ο τουρισμός.

Τα πράγματα πλέον γίνονται επικίνδυνα, καθώς οι οδηγοί προχωρούν σε ακτιβιστικές κινητοποιήσεις, χωρίς να ενημερώνουν για τις ενέργειες τους. Σκοπός τους, ο αιφνιδιασμός.

Μετά τη λήξη της συνάντησης με τον υπουργό Μεταφορών Γ. Ραγκούση σημειώθηκαν επεισόδια έξω από το υπουργείο, με τους οδηγούς να προσπαθούν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό για να εισβάλουν στο εσωτερικό του υπουργείου.

Την απόφαση να αποκλείσουν επ' αόριστον το αεροδρόμιο των Χανίων «Δασκαλογιάννης», πήραν οι ιδιοκτήτες ταξί στα Χανιά.

Ανάλογη εικόνα και στο Ηράκλειο, με τους οδηγούς να προχωρούν στον αποκλεισμό του αεροδρομίου «Ν. Καζαντζάκης». Με τις βαλίτσες στα χέρια οι τουρίστες προσπαθούσαν να φτάσουν στην πόλη.

Κυκλοφοριακό χάος δημιούργησε στη Θεσσαλονίκη η πορεία των αυτοκινητιστών με τα οχήματά τους στο κέντρο της πόλης.

Στην Αχαΐα οι ιδιοκτήτες ταξί του νομού αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας σήκωσαν στις 11.00 το πρωί τις μπάρες στα διόδια της Γέφυρας του Ρίου και στα διόδια επί της εθνικής οδού.

Τα εκδοτήρια στην Αρχαία Ολυμπία απέκλεισαν οι ιδιοκτήτες ταξί στην Ηλεία επιτρέποντας την ελεύθερη είσοδο στο Μουσείο.

Διαβάστε επίσης: Στο υπουργείο Μεταφορών οι ταξιτζήδες με τις οικογένειές τους
Χειρόφρενο επ’ αόριστον - χωρίς τέλος η ταλαιπωρία
Στο κενό η συνάντηση Ραγκούση - ταξιτζήδων

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή