Οικογένεια ξύπνησε με το όπλο στον κρόταφο

Με την κάννη ενός πιστολιού κολλημένη στον κρόταφό του ξύπνησε στις 04:50...

1'

Με την κάννη ενός πιστολιού κολλημένη στον κρόταφό του ξύπνησε στις 04:50 τα ξημερώματα ένας 60χρονος διακοσμητής στον Άλιμο!

Λίγα λεπτά νωρίτερα, τέσσερις αδίστακτοι κουκουλοφόροι είχαν εισβάλει από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα του, το οποίο βρίσκεται στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Γεωργίου Κονδύλη.

Οι ληστές οπλισμένοι με πιστόλι και μαχαίρια «έπιασαν» στον ύπνο τον ίδιο, την γυναίκα του και τις δύο κόρες τους. Μπήκαν στις κρεβατοκάμαρές τους και αφού τους ακινητοποίησαν, τους άρπαξαν 2.000 ευρώ, 300 λίρες, πέντε κινητά τηλέφωνα, δύο βιντεοκάμερες, ένα lap top, χρυσαφικά, καθώς και το αυτοκίνητό τους, το οποίο όμως εγκατέλειψαν σε απόσταση 200 μέτρων από το σπίτι των θυμάτων τους.

Ο εφιάλτης για την τετραμελή οικογένεια δεν κράτησε πολύ ώρα, αφού οι κουκουλοφόροι μόλις αφαίρεσαν ότι ήθελαν έφυγαν ανενόχλητοι!

Ο τρόπος δράσης που χρησιμοποιούν τους τελευταίους δύο μήνες οι συμμορίες των κακοποιών, έχει αλλάξει. Έτσι πλέον όταν εισβάλουν στα σπίτια των θυμάτων τους τις νυχτερινές ώρες, τους ξυπνούν με το πιστόλι στο κεφάλι και δεν τους αφαιρούν αντικείμενα την ώρα που κοιμούνται, έτσι ώστε με την απειλή όπλων να αρπάζουν όλα τα χρήματα και τα χρυσαφικά που υπάρχουν, χωρίς ψάξιμο, ξεκούραστα και γρήγορα !

Το ανησυχητικό είναι ότι όπως δείχνουν και τα στατιστικά στοιχεία της αστυνομίας, οι ληστείες σε σπίτια έχουν αυξηθεί το πρώτο εξάμηνο του 2011, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι πολίτες να ξυπνούν με τους ένοπλους εισβολείς στο σπίτι τους !

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή