Χιλιάδες οδηγοί ταξί στη Βουλή

«Φρένο» έξω από τη Βουλή πάτησαν οι περίπου 2000 οδηγοί ταξί που συμμετέχουν στη κινητοποίηση διαμαρτυρίας για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Χιλιάδες οδηγοί ταξί στη Βουλή
1'

«Φρένο» έξω από τη Βουλή αναμένεται να πατήσουν οι περίπου 2000 οδηγοί ταξί που συμμετέχουν στη κινητοποίηση διαμαρτυρίας για το άνοιγμα του επαγγέλματός τους.

Σήμερα κορυφώνεται η απεργιακή κινητοποίηση της 48ωρης απεργία που είχαν κηρύξει από την Τετάρτη, αντιδρώντας δυναμικά στις κυβερνητικές προσταγές.

Οι αυτοκινητιστές μαζί και ο πρόεδρός του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος είχαν δώσει ραντεβού έξω από τα γραφεία του Συνδικάτου στη Μάρνης και από εκεί ξεκίνησε δυναμικά η πορεία τους αρχικά προς το υπουργείο Οικονομικών και ακολούθως στη Βουλή.

Αυτή την ώρα η κεφαλή της πορείας βρίσκεται στη Πλατεία Συντάγματος ενώ αναμένεται να ενωθούν με τους εργαζόμενους που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ. Προς το παρόν οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι συγκεντρωμένοι στην πλατεία Κλαθμώνος.

«Με τους αγώνες μας θα ανατρέψουμε την πολιτική αυτή αλλιώς θα ανατρέψουμε την κυβέρνηση αυτή. Ήδη έχουμε ξεκινήσει και άλλες συνεργασίες με άλλες κοινωνικές ομάδες ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα συναντηθούμε με την ΕΣΕΕ και τον φαρμακευτικο σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λυμπερόπουλος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή