Β. Μιχαλολιάκος: Παράνομο το χαράτσι των ακινήτων, θα αντισταθούμε

Την πλήρη αντίθεση του για το νέο νόμο του ειδικού νόμου ακινήτων εξέφρασε με δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή «Πρώτη Γραμμή», ο Δήμαρχος Πειραιά, Βασίλης Μιχαλολιάκος.

Β. Μιχαλολιάκος: Παράνομο το χαράτσι των ακινήτων, θα αντισταθούμε
1'

Ο κ. Μιχαλολιάκος μιλώντας στους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, χαρακτήρισε ως άδικο, παράνομο και ενδεχομένως αντισυνταγματικό το νέο χαράτσι στα ακίνητα που επέβαλλε η προηγούμενη κυβέρνηση.

Ο Δήμαρχος Πειραιά δήλωσε πως είναι στην ιδεολογία του Έλληνα να παλεύει μια ολόκληρη ζωή προκειμένου να εξασφαλίσει ένα σπίτι τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα παιδιά του.

Μάλιστα, τόνισε πως είναι τουλάχιστον βάρβαρη η ποινή να κόβεται το ρεύμα στους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν το νέο φόρο, ενώ επεσήμανε την πρόθεση του, να αντισταθεί προκειμένου κάθε Πειραιώτης να έχει ρεύμα στο σπίτι του.

Παράλληλα, ζήτησε από το νέο Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, να προχωρήσει στην αναστολή του συγκεκριμένου φόρου μέχρι να εκδικαστεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας η συνταγματικότητα του.

Τέλος, ξεκαθάρισε εκ νέου πως δεν προτίθεται να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή, καθώς επιθυμία του είναι να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Δήμο Πειραιά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή