Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες σε Νέα Μηχανιώνα και Σταυρό

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους μέσα σε λίγες στο Σταυρό και τη Νέα Μηχανιώνα.
Θεσσαλονίκη: Δύο νεκροί μέσα σε λίγες ώρες σε Νέα Μηχανιώνα και Σταυρό
EUROKINISSI
1'

Συγκεκριμένα, χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες της Τετάρτης (26/6), από το λιμένα Σταυρού Θεσσαλονίκης, ένας 80χρονος αλλοδαπός.

Ο θάνατος του ηλικιωμένου άνδρα διαπιστώθηκε από το πλήρωμα ασθενοφόρου οχήματος του ΕΚΑΒ που προσήλθε στην περιοχή, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Λίγο αργότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέας Μηχανιώνας, για το θάνατο ενός 84χρονου, εντός του λιμενίσκου της ιχθυόσκαλας της Νέας Μηχανιώνας.

Συγκεκριμένα, ο ηλικιωμένος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, εντός του επαγγελματικού/αλιευτικού σκάφους “ΑΛΜΥΡΑ” ΣΘ 596 Α', το οποίο ήταν δεμένο στον προβλήτα.

Ο θάνατος του 84χρονου διαπιστώθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ” για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση για το περιστατικό, διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή