Κοριτσάκι κάνει νέο φίλο εν μέσω καραντίνας και γίνεται viral(+video)

Είναι ό,τι πιο όμορφο θα δεις σήμερα.

Κοριτσάκι κάνει νέο φίλο εν μέσω καραντίνας και γίνεται viral(+video)
1'

Ακόμη και μέσα στην καραντίνα είναι δυνατόν να κάνουμε νέους φίλους και το τρανό παράδειγμα αυτού είναι ένα κοριτσάκι που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Η απομόνωση είναι σκληρή, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα μικρό παιδί που πρέπει να εκτονώσει κάπου όλη την ενέργειά του και περιορίζεται μέσα σε τέσσερις τοίχους. Κάθε ένας από εμάς, αντιλαμβάνεται διαφορετικά αυτή τη νέα καθημερινότητα, το κοριτσάκι αυτό όμως είναι η επιτομή της ευτυχίας και της αισιοδοξίας.

Στο video που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο φαίνεται η μικρή αγωνίστρια η οποία κάθε ημέρα περιμένει στο παράθυρο για το νέο της φίλο. Κάθε φορά που περνάει ο… φίλος της δείχνει τον ενθουσιασμό της και χορεύει στο ρυθμό της… ευτυχίας. Αυτό είναι το παράδειγμα που όλοι πρέπει να ακολουθήσουμε αφού αυτό το κοριτσάκι μας διδάσκει ότι η χαρά βρίσκεται στα μικρά, στα ασήμαντα μέχρι τώρα πράγματα.

Ο λόγος για τον ταχυδρόμο ο οποίος εν μέσω πανδημίας παραδίδει τα γράμματα σε κάθε σπίτι της γειτονιάς και κάθε φορά που ανταμώνει με την μικρή του φίλη, εκείνος έξω από το σπίτι και εκείνη μέσα, χορεύουν μαζί. Το video γίνεται viral και σίγουρα θα σου φτιάξει το κέφι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή