Pavel Abramov: Ο 10χρονος καλλιτέχνης που ζωγραφίζει για καλό σκοπό

Οι δημιουργίες του είναι άκρως εντυπωσιακές.

Pavel Abramov: Ο 10χρονος καλλιτέχνης που ζωγραφίζει για καλό σκοπό
Instagram @pashaabramov1 / boredpanda.com
2'

Ο Pavel Abramov είναι ένα αγόρι δέκα ετών που ζει με την οικογένειά του στο Arzamas της Ρωσίας. Από μικρός λάτρευε τη ζωγραφική και παρά το νεαρό της ηλικίας του, οι δημιουργίες του έχουν ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Ο νεαρός καλλιτέχνης έχει αδυναμία στα ζώα, τα οποία είναι η κύρια πηγή της έμπνευσής του. Οι περισσότερες δημιουργίες του είναι απίστευτα ρεαλιστικά πορτρέτα ζώων που κάνει κατόπιν παραγγελίας και βλέποντάς τα κανείς, σίγουρα δεν περιμένει ότι τα έχει φτιάξει ένα αγόρι της δικής του ηλικίας.

Οι απίθανες ζωγραφιές του όμως, δεν είναι ο μόνος λόγος που ο Pavel έγινε διάσημος. Το 10χρονο αγόρι αξιοποιεί το ταλέντο του για καλό σκοπό και πουλάει τις δημιουργίες του προσφέροντας τα έσοδα σε καταφύγια ζώων.

Ο Pavel και η μητέρα του, Ekaterina, ξεκίνησαν το συγκεκριμένο project το οποίο ονόμασαν "Kind Paintbrush" έναν χρόνο πριν και μέχρι σήμερα έχουν προσφέρει πάνω από 3 τόνους τροφή και 5,5 χιλιάδες ευρώ σε καταφύγια ζώων.

Η φιλοζωική πρωτοβουλία του μικρού αγοριού έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και πάνω από 150 άνθρωποι από 15 διαφορετικές χώρες, έχουν επικοινωνήσει μαζί του για να φτιάξει το πορτρέτο του κατοικίδιού τους.

Επιπλέον, όπως αναφέρει και η μητέρα του Pavel στο boredpanda.com, το νεαρό αγόρι με τη βοήθεια φυσικά των γονιών του, έχει διοργανώσει δεκάδες events προς όφελος των αδέσποτων ζώων και είναι πολύ υπερήφανη που ο γιος της σκέφτηκε αυτήν την τόσο ιδιαίτερη πρωτοβουλία.

Δείτε κάποια από τα έργα του ταλαντούχου Pavel, στην gallery που ακολουθεί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή