Αυτές είναι οι πιο περίεργες οικογενειακές φωτογραφίες που έχετε δει (pics)

Ορισμένες έχουν ...άρωμα Χριστουγέννων.

Αυτές είναι οι πιο περίεργες οικογενειακές φωτογραφίες που έχετε δει (pics)
Instagram@awkwardfamilyphotos
1'

Η εποχή που τρέχαμε να εμφανίσουμε τις φωτογραφίες και να τις βάλουμε σε άλμπουμ φαντάζει για πολλούς από εσάς μακρινή, καθώς πλέον όλοι τις αποθηκεύουμε στα κινητά ή τον υπολογιστή μας.

Όμως, κάθε φορά που πέφτει στα χέρια σας ένα φωτογραφικό άλμπουμ, το χαζεύετε και θυμάστε στιγμές που είχαν ξεθωριάσει στη μνήμη σας ή διαπιστώνετε πόσο έχετε αλλάξει ( εσείς ή μέλη της οικογένειά σας).

Τις περισσότερες φορές πρόκειται για οικογενειακές φωτογραφίες από γιορτές και γενέθλια ή φωτογραφίες της εφηβείας σε στυλ που σήμερα φαίνεται ξεπερασμένο αλλά συνάμα είναι πολύ διασκεδαστικό.

Ορισμένες από αυτές μάλιστα θα θέλατε ίσως και να μην υπήρχαν.

Δεν ισχύει το ίδιο για τον Mike Bender και τον Doug Chernack, οι οποίοι είναι οι εμπνευστές του ιστότοπου, Awkward Family Photos όπου δημοσιεύονται οικογενειακές φωτογραφίες που είναι ασυνήθιστες, αστείες, περίεργες, απολαυστικές. Άρχισαν να αναρτούν δικές τους παιδικές φωτογραφίες οι οποίες είχαν μεγάλη απήχηση στο διαδίκτυο. Σιγά σιγά, οι φωτογραφίες αυξήθηκαν με πολλούς χρήστες να στέλνουν δικές τους προκειμένου να δημοσιευτούν. Μόνο στο Instagram ο λογαριασμός τους έχει μέχρι στιγμής 953.000 followers .

Δείτε στη gallery που ακολουθεί γιατί οι φωτογραφίες που αναρτούν ο Mike Bender και ο Doug Chernack, έχουν τόσο μεγάλη απήχηση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή