Δείτε τις φωτογραφίες του κοριτσιού με τον αρουραίο που έγιναν viral (pics)

Φωτογραφήθηκε με το αγαπημένο της κατοικίδιο.

Δείτε τις φωτογραφίες του κοριτσιού με τον αρουραίο που έγιναν viral (pics)
Instagram@ andreamartinphoto
1'

Ο καλύτερος φίλος της Willow είναι ένας αρουραίος! Εδώ και τρία χρόνια κάνουν τα πάντα μαζί: πηγαίνουν βόλτες, χορεύουν, ξεκουράζονται.

Ο αρουραίος ακούει στο όνομα Disco Bacon.H επιλογή του ονόματος κάθε άλλο παρά τυχαία είναι.Η Willow λατρεύει τη disco και ο αρουραίος το μπέικον. Σκέφτηκε λοιπόν ότι ο συνδυασμός αυτών των δύο ήταν το ιδανικό όνομα για το κατοικίδιό της.

Όταν η φωτογράφος Andrea Martin είδε την Willow εντυπωσιάστηκε από τα κόκκινα μαλλιά και τις φακίδες της. Βλέποντας δε και τη σχέση που έχει με τον αρουραίο, θέλησε να απαθανατίσει το δέσιμό τους κι έτσι επικοινώνησε με τη μητέρα της.

Και κάπως έτσι έγινε η φωτογράφιση του κοριτσιού με τον αγαπημένο της αρουραίο. Τις φωτογραφίες δημοσίευσε η φωτογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και προκάλεσαν αίσθηση.

Δεν είναι οι μοναδικές φωτογραφίες παιδιού με το κατοικίδιό του που έχει τραβήξει. Απεναντίας, από τα αγαπημένα της θέματα είναι να απαθανατίζει παιδιά με ζώα, όπως πάπιες, αγελάδες γουρουνάκια στο φυσικό τους περιβάλλον, σε ένα αγρόκτημα ή μια φάρμα.

Σίγουρα, όμως, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι ιδιαίτερες γι΄αυτό και κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού στα social media. Δεν είναι και το πλέον συνηθισμένο για ένα παιδί να έχει ως κατοικίδιο ένα αρουραίο, σωστά;

Δείτε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή