H συνταγή της ημέρας: Μπουγάτσα με κιμά
#tsoulotip: Φροντίζουμε να βουτυρώνουμε συνεχώς τα φύλλα κατά το άνοιγμα τους ώστε να μη μας κοπούν.
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη:
500 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
50 γρ. βούτυρο, λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου + extra 300 γρ. λιωμένο για το άνοιγμα των φύλλων
250 ml νερό, χλιαρό
¼ κ.γ. αλάτι
Για τη γέμιση:
500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
½ κ.γ. κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή