Παρφέ με γιαούρτι αμυγδάλου, μήλο και βρώμη
#tsoulotip: Χρησιμοποιούμε πράσινα μήλα για να με εκμεταλλευτούμε την σκληρή υφή τους.
![Παρφέ με γιαούρτι αμυγδάλου, μήλο και βρώμη](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2020/04/27/tsoulis.jpg?t=4M4ZKx07vYX2knQh1Rc2wg)
ΥΛΙΚΑ
600 γρ. γιαούρτι αμυγδάλου ή επιδόρπιο γιαουρτιού σόγιας
Για τα μήλα:
4 πράσινα μήλα, κομμένα σε χοντρούς κύβους
1 κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
4-5 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
1 πρέζα αλάτι
Ηλιέλαιο, για το σοτάρισμα
Για τη βρώμη:
100 γρ. αλεύρι βρώμης
50 γρ. νιφάδες βρώμης
4 κ.γ. λάδι καρύδας, λιωμένο
2 κ.γ. ζάχαρη, κρυσταλλική
½ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
![Αμαζόνιος: Φυλή που δεν είχε έρθει ποτέ σε επαφή με τον πολιτισμό, βγαίνει από την περιοχή της](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2024/07/17/bb609bdb-Mashco-Piro.jpg?t=MMvA-DUjB7KrHc6Yxr_RVQ)
![«Μπλακ άουτ» σε τράπεζες, πτήσεις και MME σε όλο τον κόσμο - Φόβοι για κυβερνοεπίθεση στη Microsoft](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2024/07/19/760a7348-airport.jpg?t=-a1f1adLwlVtF0T0IY0d8A)
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή