Πεντανόστιμη συνταγή για μοσχαράκι γκούλας
Ένα από τα πιο λαχταριστά φαγητά που τρώγονται χειμώνα - καλοκαίρι
Φτιάξτε τη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη και απολαύστε τη με γιαούρτι!
Υλικά:
- 1 κιλό μοσχάρι, ελιά
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κρεμμύδια
- 3 σκ. σκόρδο
- 2 φύλλα δάφνης
- 3 κ.σ. πάπρικα
- 500 γρ. πατάτες
- 250 γρ. καρότα
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 1 κ.σ. σουσάμι, μαύρο
Διαβάστε περισσότερα στο: akispetretzikis.com
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή