Το Σαββατοκύριακο, ξεκουραστείτε αλλά και γυμναστείτε

Χαρούμενες ασχολίες που θα σας σηκώσουν από τον καναπέ σας...
1'

Χαρούμενες ασχολίες που θα σας σηκώσουν από τον καναπέ σας.

Εάν ζούσαμε όπως σε κάποια από τα διαφημιστικά σποτ που βλέπουμε στην τηλεόραση, οι περισσότεροι από εμάς θα περνούσαν τα Σαββατοκύριακα μας κάνοντας ποδηλασίας, αναρρίχηση ή πεζοπορία στο βουνό, παίζοντας παιχνίδια στην παραλία και γενικά θα ήμασταν πολύ ενεργοί και αθλητικοί.

Στην πραγματικότητα όμως, το Σαββατοκύριακο έχει γίνει ένα χρόνος για τα ψώνια του σπιτιού και τις δουλειές που δεν καταφέραμε να κάνουμε στη διάρκεια της εβδομάδας. Η μεγάλη ικανοποίηση δε, είναι αν τελικά καταφέρουμε να περάσουμε λίγο ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά μας. Μήπως όμως, με κάποιους τρόπους μπορούμε να τα συνδυάσουμε όλα; Και δουλειές και υποχρεώσεις και άσκηση;

1.Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα περίπατο με τα πόδια. Πριν να φάτε ένα πλούσιο πρωινό και ξεκινήσετε υη μελέτη των Κυριακάτικων εφημερίδων (που είναι και μεγάλες).Μόλις επιστρέψετε, θα αισθάνεστε αναζωογονημένες και είναι πιο πιθανό να παραμείνετε ενεργές κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας.

2. Πάρτε παιδιά, σκυλί (αν έχετε) και ποδήλατα, και πηγαίνετε όλοι μαζί σε κάποιο ανοιχτό χώρο, χωρίς αυτοκίνητα, για να περάσετε τη μέρα σας χαρούμενα με τα παιδιά σας, αλλά κάνοντας και γυμναστική.

3. Αντί να πάτε στην ψησταριά της γειτονιάς να φάτε, ετοιμάστε μόνες σας ένα πικ νικ για την οικογένεια και τους φίλους, το οποίο πέρα από την προετοιμασία του, θα περιλαμβάνει και βόλτα και παιχνίδι στην εξοχή.

Πηγή: queen.gr