Η συνταγή της ημέρας: Nachos
#tsoulotip: Τρυπάμε τα φύλλα μας, για να μην μας φουσκώσουν στο τηγάνισμα.
![Η συνταγή της ημέρας: Nachos](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2019/02/26/a069d384dea5a245079c87294bb310e9_L.jpg?t=Ja9eQEXEhT5x3djcVC3FeA)
ΥΛΙΚΑ
200 γρ. Καλαμποκάλευρο και έξτρα για το άνοιγμα των φύλλων
200 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
1 κ.γ. Αλάτι
2 κ.σ. Ελαιόλαδο
100 ml. Νερό
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Λιωμένο cheddar και σάλτσα ντομάτας για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
![Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Κατάθεση ψυχής από την Εθνική – Τι περιμένει για να περάσει στους «8»](https://img.bbmd.gr/img/500/max/90/2024/08/02/59cb01e6-giannis-antetokounmpo-(2).jpg?t=JQM4l8-z0O46dcIXSxccsw)
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή